До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Met Gala 2019: найкращі чоловічі образи

У нью-йоркському Метрополітен-музеї відбулося відкриття виставки "Кемп: нотатки про моду", яке за давньою традицією проходить у вигляді гучної костюмованої вечірки. Нагадаємо, тема виставки навіяна есе письменниці і філософа Сьюзан Зонтаґ і присвячена ексцентричній, перебільшеній естетиці. Розглядаємо образи чоловіків, які цього року стали гостями балу Інституту костюма.

Джаред Лето

Джареда Лето, головного зоряного промоутера естетики кемпу, важко було перевершити: він повторив знаменитий образ з показу Gucci осінь-зима 2018 з відрубаною головою. Спеціально для Met Gala створили точну копію голови актора, яку він приніс з собою на бал.

Реклама
Джаред Лето

Але Езрі Міллеру вдалося отримати свою частку уваги завдяки масці і дивному тривимірному макіяжу. Увага на манікюр актора. Езрі можна вручати премію головного голлівудського провокатора.

Езра Міллер

Ми навмисно об'єднали "класичні" образи і провокаційні, натхненні культурою drag. Треба сказати, що і ті, й інші однаково яскраві. Їх відповідність заявленій темі Met Gala оцінюватиме публіка.

<b>met gala 2019 men</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.