До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ікона стилю: як одягався Джонні Депп у 1990-х

Розпатлані кучері, кільце в одному вусі й повна невимушеність — Джонні Деппові вдалося опанувати гранж і стати справжньою іконою 1990-х. 9 червня американський актор святкує своє 59-річчя. З нагоди цього vogue.ua згадує культові образи юної зірки.

Джонни Депп, 1992Джонні Депп, 1992
Особистий стиль Деппа відточувався впродовж усієї його голлівудської карєри. Хоча його нинішня пристрасть до топсайдерів і вишуканих костюмів заслуговує на увагу, та саме його шкіряні куртки з девяностих і неабиякі образи досі надихають нове покоління і вважаються своєрідним уособленням стилю епохи.

Джонни Депп, 1995

Джонні Депп і Вайнона Райдер

Реклама

Oversize-піджаки та костюми; шкіряні, замшеві й джинсові куртки, обємні джинси; розхристані сорочки — спершу може здатися, що Депп ніколи не переймався з приводу свого зовнішнього вигляду. Проте актор віртуозно поєднував різний одяг та аксесуари, створюючи ультрамодні образи.

Джонні Депп і Вайнона Райдер

Джонні Депп — майстер надмірного використання аксесуарів. Якщо щодо підбору одягу Джонні не був новатором, то напевне досяг успіху у виборі прикрас, головних уборів та інших доповнень до образу. Актор ніколи не втрачає нагоди вдягнути один зі своїх численних капелюхів. Також стиль Деппа неперевершений, якщо йдеться про прикраси. Депп може носити водночас щонайменше три каблучки, краватку боло і великий набір браслетів. Найкращі образи актора з 1990-х дивіться в добірці Vogue MAN UA.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.