До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

H&M представляє нову колекцію в співпраці з Джоном Боєгою

Шведський масмаркет бренд H&M презентує свою нову чоловічу лімітовану колекцію Edition by у співпраці з британським актором, активістом і володарем премії "Золотий глобус" Джоном Боєгою.

H&M Edition by John Boyega

Свою популярність Джон Бойега здобув завдяки не тільки своєму таланту, а й активній життєвій позиції. У червні 2020 року він виступив з наснажливою промовою на протестах Black Lives Matter у Лондоні. Висловлювати свою думку вголос — найдієвіший спосіб запустити процес змін, вважає Боєга. Колекція Edition by John Boyega присвячена всім, хто прагне зробити світ кращим.

Реклама
H&M Edition by John Boyega
H&M Edition by John Boyega

До колекції H&M Edition by John Boyega ввійшли: затишні светри приємних теплих відтінків, куртки й штани з флористичними принтами, зелений кардиган, світшоти з принтом тай-дай та інші стильні речі, без яких не обійтися восени. Вся колекція створена зі стійких матеріалів: органічної або переробленої бавовни, перероблених вовни, поліестеру й нейлону, віскози з екологічних джерел. Придбати речі з преміальної лінійки бренду можна ексклюзивно в Lavina Mall і River Mall у Києві.

<b>H&M мужские вещи</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.