До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід модними чоловічими светрами сезону осінь-зима 2021/2022

Від кашемірової водолазки і трикотажного пуловера до вовняного кардигану — у чоловічих светрів є набагато більше різновидів, ніж здається з першого погляду. Для цього гіда ми вибрали 8 основних фасонів, які мають бути в гардеробі кожного чоловіка, а також знайшли найкращі версії цих моделей для будь-якого бюджету.

Jil Sander Menswear осень-зима 2021/2022Jil Sander Menswear осінь-зима 2021/2022
Пуловер з V-подібним вирізом

Після кількох років, проведених у забутті, пуловер з V-подібним вирізом готовий посісти почесне місце у вашому гардеробі. Така модель має чудовий вигляд у поєднанні з брюками чинос і сорочкою або з джинсовою курткою й грубими зимовими черевиками.

Реклама

<b>V-Neck Sweater</b>

Светр із круглим вирізом

Більш масивний і стильний родич улюбленої багатьма толстовки Champion. Светр із круглим вирізом — універсальний боєць у будь-якому гардеробі. Він легко поєднується практично з усім: від деніму до штанів зі стрілками, від пальта до пуховиків.

<b>Свитер с круглым вырезом</b>

Светр із високим горлом

Костюми, об'ємні куртки, фланелеві сорочки та і все інше миттєво здасться вдвічі крутішим, якщо додати в образ светр з високим горлом чи водолазку. Ця річ має надздатність надавати шарму й чарівності будь-кому, хто б її не нядягнув.

<b>Свитер с высоким горлом</b>

Плетений жилет

Популярність плетених жилетів не вщухає вже упродовж кількох сезонів. Ця річ набагато практичніша й універсальніша, ніж здається. Жилет однаково добре поєднується як із сорочкою й брюками чинос, так і з футболкою й мішкуватими джинсами. Особливо стильний вигляд має поєднання із жилета з незвичайним візерунком, об'ємного піджака й прямих штанів.

<b>Жилеты мужские</b>

Об'ємний кардиган

Кардиган — ще одна незамінна й універсальна річ у гардеробі. Кардигани роблять образи більш затишними та елегантними, чудово комбінуються як з класичними штаньми й сорочкою, так і з об'ємними джинсами й лонгслівом. У теплі дні об'ємний кардиган може легко замінити куртку або пальто.

<b>Кардиган мужской</b>

Светр на блискавці

Хай буде то блискавка 1/4, половинна блискавка чи блискавка на всю довжину — такі светри здавна вважалися одними з найзручніших. Особливо популярними вони були у 1990-х. Зараз, з поверненням тенденцій тієї епохи, светри на блискавці знову стають must have об'єктом у чоловічому гардеробі.

<b>Свитер на молнии мужской</b>

Светр-поло

Светр-поло — це втілення елегантності в одній речі. У холодну пору року ця річ може стати чудовою заміною простої бавовняної сорочки, й матиме чудовий вигляд як у поєднанні з класичним костюмом, так і самостійно в парі зі штаньми або навіть об'ємними джинсами.

<b>Свитер-поло мужской</b>

Непересічний светр

Під неабияким светром у сезоні осінь-зима 2021/2022 ми маємо на увазі три моделі: светр з диким графічним малюнком, кардиган з коміром на ґудзиках (незвичайної текстури) та рваний пуловер у стилі панк.

<b>Незаурядный свитер</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.