До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 найсексуальніші тренди на Тижні чоловічої моди в Парижі

На Тижні чоловічої моди в Парижі весна-літо 2023 дизайнери й бренди сфокусували всю увагу на дослідженні сексуальності. В цьому матеріалі Vogue зібрав найгарячіші тренди сезону.

Спіднє
Thom Browne весна-літо 2023Thom Browne весна-літо 2023

Thom Browne і VTMNTS зробили спідню білизну основним елементом своїх літніх колекцій. Наповнене гордою сексуальністю, спіднє стало головним чоловічим предметом майбутнього сезону, який варто носити високо, помітно та поєднувати із шортами чи джинсами з низькою посадкою.

Реклама
VTMNTS весна-літо 2023VTMNTS весна-літо 2023
Спідниці
Dries Van Noten весна-літо 2023

Чи може чоловіча спідниця скинути з трону тренд на мікрошорти? Бренди Egonlab, Dries Vane Noten і Kenzo засвідчують, що відповідь на це запитання — так. Носити спідниці поверх джинсів чи штанів, або як самодостатній елемент образу — must-have наступного літа.

Kenzo весна-літо 2023
Дикий Захід
Y/Project весна-літо 2023

Ковбої — головні секс-символ у моді впродовж останніх кількох сезонів. Естетика Дикого Заходу з’явилася в колекції Thom Browne, оскільки дизайнер весело переосмислює символи американської культури від сезону до сезону, а також у Y/Project і Wales Bonner. Нам особливо подобаються ботильйони авторства Гленна Мартенса.

Thom Browne весна-літо 2023
Ботфорти
Egonlab. весна-літо 2023

Несподівано в чоловічих колекціях сезону весна-літо 2023 з’явилися ботфорти. Черевики, висота яких сягає стегон, представили Egonlab та VTMNTS. Таке взуття неодмінно стане основою будь-якого образу.

VTMNTS весна-літо 2023

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.