До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відомий футболіст Кейлор Навас прихистив у своєму домі 30 українських біженців

Відомий футболіст, воротар збірної Коста-Ріки та французького клубу "Парі Сен-Жермен" Кейлор Навас прихистив у своєму домі 30 українських біженців. Про це повідомляє видання Diario SPORT.

Кейлор НавасКейлор Навас

Кейлор Навас надав притулок українцям, які були вимушені покинути країну через вторгнення росії та розв'язану нею війну в Україні. Костариканський голкіпер прийняв у своєму домі в Парижі 30 людей. Він купив ліжка й організував для них спальні місця у своєму домашньому кінотеатрі. Також повідомляється, що дружина Кейлора Наваса Андреа Салас приготувала для українців їжу та помолилася разом із ними.

Реклама
Serdio Ramos Серхіо Рамос @sergioramosФото: @sergioramos

Також підтримати українців вирішив колега Наваса з ПСЖ, зірковий футболіст Серхіо Рамос. У своєму Instagram іспанець закликав прихильників придбати худі з зображенням голубів та написом "Ми всі — українці". Всі кошти від продажів буде передано до Фонду Братів Кличків, який надає гуманітарну допомогу тим українцям, які найбільше постраждали від нападу російських загарбників.

Станом на 23 березня, за даними ООН, з України виїхало понад три з половиною мільйона людей, з них понад 2 мільйони осіб перетнули кордон України з Польщею.

Про те, як футболіст Девід Бехкем передав свій Instagram-акаунт українській лікарці з Харкова, читайте за цим посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.