До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новинка: чоловічий аромат Dior Sauvage Parfum

Осінь у Dior зустрічають з нотами сандалу – саме цей інгредієнт став ключовим у новому ароматі Sauvage Parfum, який знову представляє голлівудський актор Джонні Депп.

Джонні Депп

Sauvage Parfum – це висококонцентрована версія класичного Sauvage, в якій теплі східні ноти поєднуються з екстремальною свіжістю. "Зберігши серце аромату Sauvage, я додав до нього відтінки ночі, пристрасну звабливість і надзвичайну м'якість", – розповідає про новинку парфумер Франсуа Демаші.

Реклама

Так, за свіжість у Sauvage Parfum відповідають ноти мандарина і бергамота з регіону Реджіо-ді-Калабріа, які дарують парфуму характерний фруктовий присмак. Потім у гру вступає есенція сандалового дерева, яка поєднується з вірджинським кедром, що дарує аромату несподівану "мармеладну" сторону. І фінальним акордом у Sauvage Parfum виступає абсолю ванілі з Папуа-Нової Гвінеї, що надає йому необхідної мужності. Але і це ще не все – Демаші його додатково оточив гіркими нотами бобів тонка.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.