До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Орландо Блум приїхав до Молдови, щоб особисто підтримати українських біженців

Голлівудський актор Орландо Блум й посол доброї волі ЮНІСЕФ приїхав до Молдови, щоб особисто зустрітися з українськими біженцями в Молдові. Про це Блум повідомив на своїй сторінці в Instagram.

"З початку війни в Україні майже щосекунди одна дитина стає біженцем. Я в Молдові з UNICEF зустрічаюся із сім’ями, які були змушені залишити все в пошуках безпеки. Діти в Україні та за її межами потребують усієї допомоги, яку ви можете надати", — зазначив актор у дописі.

Реклама

Блум поділився посиланням на сторінку UNICEF, де всі охочі можуть пожертвувати кошти на допомогу дітям та сім’ям з України. Дитячий фонд ООН пропонує зробити разовий внесок у розмірі від 2600 гривень, який допоможе забезпечити дві сім’ї предметами першої потреби — що більший внесок, то більше сімей вдасться забезпечити. Також ЮНІСЕФ надає змогу робити щомісячні пожертви в розмірі від 800 гривень.

Читайте наш матеріал про 19 корисних сервісів і ресурсів для дітей у період війни за цим посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.