До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Каньє Вест заявив про прихильність до Гітлера та свою проросійську позицію

Каньє Вест з’явився в токшоу відомого популяризатора теорій змови та "ультраправого провокатора" Алекса Джонса, що відбулося 1 грудня. У своїй знаковій чорній балаклаві, яка повністю закриває обличчя, репер розповів, що йому подобається Гітлер, закликав не засуджувати нацистів, заперечив Голокост, та заявив про свою пропутінську та проросійську позицію.

Каньє Вест на шоу InfoWars, 1 грудня 2022
Каньє Вест на шоу InfoWars, 1 грудня 2022

Реклама

"Мені подобається Гітлер, — заявив репер. — Я бачу хороше і в Гітлері. Він винайшов автостради, винайшов той самий мікрофон, який я використовую як музикант, ви не можете сказати, що ця людина ніколи не робила нічого хорошого, з мене досить цього. З мене досить класифікацій. Кожна людина приносить якусь користь, особливо Гітлер".

Далі, продовжуючи розмову про Гітлера, Каньє Вест заперечив вірогідність Голокосту — масового знищення євреїв нацистським режимом. "У Гітлера був справді гарний одяг, він був хорошим архітектором, він був християнином і не вбивав шість мільйонів євреїв. Це некоректно з погляду фактів", — вважає Вест.

Також репер відреагував на слова іншого гостя студії, політичного коментатора Ніка Фуентеса, відомого своїми антисемітськими поглядами. Під час шоу Фуентес розповів про свою позицію щодо війни росії проти України й заявив, що він "звісно, пропутінський та проросійський". "Я теж", — заявив репер.

Через кілька годин після виходу шоу Каньє Вест у своєму Twitter розмістив картинку — фігурку, на якій поєдналися зірка Давида й свастика. Після цього акаунт репера заблокували.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.