До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Душевні цитати про батьківство від 16 знаменитих татусів

Більшості представлені нижче чоловіки відомі своїми досягненнями на кіноекрані, в спорті чи на політичній арені. Але для своїх дітей вони просто "тато". Відомі батьки, в тому числі Девід Бекхем, Барак Обама, Каньє Вест і Елтон Джон, усі говорили про те, що для них означає бути батьком упродовж багатьох років — на честь Дня батька згадуємо 16 наймиліших цитат татусів-знаменитостей про батьківство.

Райан Рейнольдс и Блейк Лайвли с детьмиРайан Рейнольдс і Блейк Лайвлі з дітьми

Райан Рейнольдс: "Бути батьком це найкраще почуття на землі. Крім, звісно, тих чудових років, які я провів без дитини".

Реклама
Зои и Ленни КравицЗої і Ленні Кравіц

Ленні Кравіц: "Любов, повага і наполеглива праця, честь і дисципліна — все, чого я навчився, будучи батьком. Зої приголомшлива, і в ній є все, на що я сподівався. Я її батько, але ми друзі. Ми дуже близькі. Говоримо про все. Ми нічого одне від одного не приховуємо".

Канье и Норт УэстКаньє і Норт Вест

Каньє Вест: "Я зроблю все, щоб захистити свою дитину або її матір. Так просто".

Уинстон и Идрис ЭльбаВінстон і Ідріс Ельба

Ідріс Ельба: "Найбільше потрібно приділяти часу своїм дітям. Це те, з чим я багато борюся через свою кар'єру, тому що, як би добре не було бути зайнятим і працюючим, зрештою, діти не ростуть самі по собі. Ви маєте бути поруч, щоб допомогти їм і спрямувати їх. Це те, що я намагаюся робити щосили. Мені подобається бути татом, це важлива частина мого життя".

Бруклин и Дэвид БекхэмБруклін і Девід Бекхем

Девід Бекхем: "Бути поруч зі своїми дітьми це найбільший подарунок, який ви можете зробити будь-якій дитині, ваша увага дуже цінна".

Джон Ледженд и Крисси Тейген с детьмиДжон Ледженд і Кріссі Тейген з дітьми

Джон Ледженд: "Батьківська любов це інший вид любові. Вона дуже чиста. Вона беззаперечна. І для того, щоб її отримати діти нічого не зробили. Вони просто є. Це красиво, дуже емоційно і зближує вас і вашу дружину. Це дуже сильне почуття бачити продукт своєї любові просто перед собою".

Джейсон Момоа с детьмиДжейсон Момоа з дітьми

Джейсон Момоа: "Мої діти — мій найвидатніший витвір мистецтва. Якщо я зможу накачати їх приголомшливими речами і оточити їх прекрасним мистецтвом і музикою, то я проживу своє життя якнайкраще. Вони вже набагато розумніші і кращі за мене. Боже, мені так це подобається. Це прекрасно. Я хочу, щоб це було найбільшою справою, яку я коли-небудь робив: ростив хороших людей".

Кейт Миддлтон, принц Джордж и принц УильямКейт Міддлтон, принц Джордж і принц Вільям

Принц Вільям: "Я набагато емоційніший, ніж раніше. Я ніколи надмірно не хвилювався і не турбувався про речі. Але тепер переживаю через найменші дрібниці... будучи батьком, ти потрапляєш під вплив усього, що відбувається по всьому світу просто тому, що ти розумієш, наскільки дорогоцінне життя".

Том Форд и Ричард БаклиТом Форд і Річард Баклі

Том Форд: "Батьківство дійсно змінило мене. Раніше я дбав про багато речей, про які я більше не турбуюся. Ставши батьком, я відмовився від деяких амбіцій, в тому числі, ділових, від прагнення мати гарний будинок. Батьківство стало найважливішим аспектом у моєму житті... Все інше відступило і перестало мене хвилювати".

Хью Джекман с дочерьюХ'ю Джекман з донькою

Х'ю Джекман: ​​"Моя любов до дружини шалено сильна, але я не був готовий до тієї любові, яку я відчуваю до своїх дітей. Це приголомшливе відчуття. Думка про те, що у них якісь проблеми, якийсь біль... Я зроблю все, щоб цьому запобігти. Я стрибну заради них під автобус. Я якось на годину в супермаркеті загубив сина, і, дозвольте мені сказати вам, що це була найдовша година в моєму житті".

Анджелина Джоли и Брэд Питт с детьмиАнджеліна Джолі і Бред Пітт з дітьми

Бред Пітт: "Бути батьком це найкраще, що я коли-небудь робив... Ви знаєте, ви можете написати книгу, ви можете зняти фільм, ви можете намалювати картину, але мати дітей це дійсно найнезвичайніше, що я коли-небудь робив".

Джада Пинкетт-Смит и Уилл Смит с детьмиДжада Пінкетт-Сміт і Вілл Сміт з дітьми

Вілл Сміт: "Я відчуваю, що найбільший подарунок, який я можу зробити своїм дітям, — це дати свободу бути самими собою. Ми з Джадою дуже серйозно ставимося до того, щоб зрозуміти, хто вони, і заохочувати їх бути такими, якими вони є, тому що ви ніколи не зможете бути щасливими, будучи тим, ким не є. Як батько, якщо мій син дуб, я хочу, щоб він ріс як дуб. Я не збираюся змушувати його бути яблунею".

Дэвид Ферниш и Элтон Джон с сыновьямиДевід Ферніш і Елтон Джон із синами

Елтон Джон: "Наші сини наша головна турбота. Вони те, що завжди буде на першому місці".

Барак и Мишель Обама с детьмиБарак і Мішель Обама з дітьми

Барак Обама: "Ми передаємо нашим дітям цінності співчуття і доброти, живучи ними. Нам потрібно показати нашим дітям, що вони не будуть сильними від того, що принижують інших людей, вони будуть сильними, піднімаючи тих, хто цього потребує. Це наша відповідальність як батьків".

Меган Маркл, Арчи Маунтбеттен-Виндзор и принц ГарриМеган Маркл, Арчі Маунтбеттен-Віндзор і принц Гаррі

Принц Гаррі: "Можливо, це знову віднайдена ​​ясність, яка у мене з'явилася як у батька, знаючи, що мій син завжди буде стежити за тим, що я роблю, наслідуючи мою поведінку, і якось, можливо, навіть піде моїми стопами".

Рики и Ральф Лорен с детьмиРікі і Ральф Лорен з дітьми

Ральф Лорен: "Немає нікого, з ким я б хотів бути більше, ніж з моїми дітьми".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.