До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 вінтажних знімків Девіда Гассельгоффа — секс-ідола 1980-х і 1990-х

Девід Гассельгофф — надзвичайно талановитий хлопець. За своє життя він досяг успіху в різних сферах: став телезіркою, успішним музикантом і навіть соціально значущою фігурою. 17 липня він святкує день народження — 71 рік.

Дэвид Хассельхофф в сериале Девід Гассельгофф у серіалі "Рятувальники Малібу"

Багато хто знає його як Майкла Найта з "Лицаря доріг", який теревенив з антропоморфною машиною для боротьби зі злочинністю, або як Мітча Б’юкеннона з "Рятувальників Малібу", який біг пляжем за Памелою Андерсон у принадних червоних шортах. Як всесвітньо впізнавану зірку культових шоу 2011 року Книга рекордів Гіннеса назвала Девіда Гассельгоффа "людиною з найбільшою кількістю переглядів на телебаченні". Показово, що саме він визнав комерційний потенціал "Рятувальників Малібу" і вклав власні гроші в серіал, коли проєкт достроково закрили після першого сезону.

Реклама

Але Гассельгоффові також вдалося зробити дуже успішну музичну кар’єру, яка сягнула розквіту наприкінці 1980-х років переважно в Європі. Особливо популярною його творчість стала в Німеччині, де його пісня Looking For Freedom перетворилася на символ свободи й уособлювала возз’єднання країни. Він виконав її 1989 року поряд з Берлінською стіною напередодні Нового року, всього за кілька місяців після того, як Східна й Західна Німеччина возз’єдналися. Відтоді його пісня нагадує багатьом німцям про цю знаменну подію.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.