До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Роберт Паттінсон на зніманні фільму "Бетмен"

Режисер Метт Рівз відновив знімання фільму "Бетмен" після короткої перерви, а зірку стрічки Роберта Паттінсона вперше помітили на знімальному майданчику в ролі Брюса Вейна після того, як у нього діагностували коронавірус.

Роберт Паттинсон на съемках фильма Роберт Паттінсон на зніманні фільму "Бетмен"

Знімання розгорнулося в ліверпульському Сент-Джордж-голі, який вибрали для зображення мерії Готема. Імовірно, команда фільму знімала велику сцену похорону. На одній зі світлин з майданчика було видно, що захід проводиться на честь персонажа актора Руперта Пенрі-Джонса. Точно не відомо, кого він грає, але є припущення, що це мер Готема. У трейлері, можливо, був натяк на те, що він стане однією із жертв Загадника, але це ще належить з’ясувати.

Реклама
Роберт Паттинсон на съемках фильма Роберт Паттінсон на зніманні фільму "Бетмен"

Минулого тижня стало відомо, що компанія Warner Bros. вирішила не ризикувати з виходом "Бетмена" у 2021 році, і перенесла фільм на березень 2022 року. У стрічці також грає Зої Кравіц у ролі Жінки-кішки, Пол Дано в ролі Загадника, Колін Фаррелл у ролі Пінгвіна й Енді Серкіс у ролі Альфреда.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.