До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найяскравіших перевтілень Джареда Лето в кіно

Оскароносний ДжаредЛето відомий тим, що бере на себе авантюрні ролі, які часто роблять його невпізнаваним. На честь 52-го дня народження актора згадуємо метаморфози й неймовірні трансформації Лето на великому екрані.

"Бійцівський клуб", 1999

Джаред Лето в фильме ДжаредЛето у фільмі "Бійцівський клуб", 1999

"Я відчуваю, що хочу зруйнувати щось прекрасне", — сказав персонаж Едварда Нортона, перш ніж понівечити гарне обличчя ДжаредаЛето в похмурій драмі Девіда Фінчера "Бійцівський клуб". Лето зіграв платинового білявця на ім’я Ангельське личко, гарна зовнішність якого гротескно деформувалася після жорстокого побиття. Джаред підготувався до ролі й висвітлив волосся та брови.

Реклама

"Самотні серця", 2006

Джаред Лето в фильме ДжаредЛето у фільмі "Самотні серця", 2006

ДжаредЛето мав переконливий вигляд голомозого душогуба у фільмі "Самотні серця", що дістав схвальну оцінку критиків. Лето зіграв кровожерного афериста й серійного вбивцю Раймонда Фернандеса, що ховав рідке волосся під своїм фірмовим капелюхом федорою, коли чинив злочини.

"Розділ 27", 2007

Лето, який дуже схуд для ролей у фільмах "Реквієм за мрією" і "Далласький клуб покупців", погладшав на 30 кг, щоб зіграти Марка Девіда Чепмена в "Розділі 27". Чепмен, який убив Джона Леннона, був доволі повним, соціально незграбним і зовсім божевільним.

Джаред Лето в фильме ДжаредЛето у фільмі "Розділ 27", 2007

Лето розповідав, що через стрімке погладшання захворів на подагру. А відтак до кінця знімання більше не міг ходити на майданчик. "Ближче до кінця фільмування біль у ногах був нестерпним, — сказав він. — Я не міг ходити на великі відстані. Пересувався в інвалідному візку, тому що мені було дуже боляче. Моє тіло перебувало в шоку від набраної маси". До слова, щоб походити статурою до свого персонажа, Лето до початку знімання постійно харчувався піцою й гамбургерами, а також двічі на день пив шоколад, приготований у мікрохвильовій печі.

"Далласький клуб покупців", 2013

ДжаредЛето здобув премію "Оскар" за найкращу чоловічу роль другого плану, утіливши на екрані ВІЛ-інфікованутрансжінку в "Даллаському клубі покупців". Для ролі Лето довелося схуднути на 18 кг, позбутися брів і натиратися воском з голови до п’ят перед зніманням.

Джаред Лето в фильме ДжаредЛето у фільмі "Далласький клуб покупців", 2013

В інтерв’юTheGuardian у 2014 році Лето зізнався: ​​"Я схуд приблизно на 18 кг, а потім перестав рахувати". Актор також намагався залишатися в образі й упродовж усіх 25 днів знімання розмовляв з оточенням тільки як його персонаж. Про це він розповів критику Роджеру Еберту: "Я жив цим персонажем під час фільмування. Це було справді важливо. Це не той випадок, коли режисер кричить „Мотор", а потім всі дрібниці, спорядження, манери, поведінка — усе це повертається. Я не міг дозволити собі відпустити персонажа через страх втратити його".

"Дім Ґуччі", 2021

У ролі Паоло Ґуччі актор помітно відрізняється від свого звичайного вигляду завдяки лисині й протезам. А ще, на відміну від інших фільмів, що потребували від Лето зовнішніх трансформацій, задля ролі трохи огрядного Паоло актор вдягав спеціальний костюм, що робив його гладшим; а не експериментував з власною масою.

Джаред Лето в фильме ДжаредЛето у фільмі "Дім Ґуччі", 2021

Фільм "Дім Ґуччі" висвітлює бурхливий шлюб Патриції Реджані (Леді Ґаґа) і Мауріціо Ґуччі (Адам Драйвер). 27 березня 1995 року Реджані найняла душогуба, щоб вбити свого колишнього чоловіка, а 1998 року її запроторили до в’язниці на 29 років за організацію вбивства.

[READ_ALSOholder=content_1;]

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.