До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минула вечірка Balenciaga в межах Met Gala

Після такого масштабного заходу, як Met Gala, звісно ж, завжди влаштовують вечірку, і навіть не одну. Зокрема, один із заходів відбувся в ресторані Top of the Standard, Ріанна організувала своє свято в клубі 1 Oak, засновник Pyer Moss Кербі Жан-Реймонд принадив багатьох до бруклінської крамнички чизкейків Junior, а Лакуан Сміт влаштував тусівку під мостом Костюшко. Та найбажаніші запрошення роздавав бренд Balenciaga.

Джастин Бибер и Дэмна ГвасалияДжастін Бібер і Демна Гвасалія

Захід, що його організував французький модний дім у колаборації з Джастіном Бібером і Drew House, відбувався в Cathedrale в Іст-Віллідж. Знаменитий нью-йоркський ресторан перетворили на нічний клуб. Його декорували чорною тканиною, розвішаною по всьому просторі. До слова, тканина не відрізнялася від тієї, якою цілком огорнули Кім Кардаш’ян на червоній килимовій доріжці балу Інституту костюма. Кім також була на цій вечірці у вбранні Balenciaga. Але цього разу її обличчя не прикривала балаклава, лишень протисонцеві окуляри бренду.

Реклама
Джастин БиберДжастін Бібер

Була присутня і її сестра Кендалл Дженнер, яка змінила розшите кристалами вбрання на червону мінісукню Givenchy. Деякі гості, серед яких Мікаела Коельйо, Ізабель Юппер, Елліот Пейдж, Джастін і Гейлі Бібери, були вдягнені в Balenciaga. У Cathedrale можна було побачити також Каю Гербер з бойфрендом Джейкобом Елорді, Machine Gun Kelly і Меган Фокс, співачку Розе й актрису Олівію Родріго. Ну й звісно, яка ж вечірка Balenciaga без керівника Дому Демни Гвасалії, що приїхав зі своїм чоловіком.

І хоча майже всі присутні щойно бачили виступ Джастіна Бібера в MET, канадський музикант знову вийшов на сцену з джазовими інтерпретаціями своїх гітів Hold On, What Do You Mean? і 2 Much.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.