До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найпопулярніший танець 1990-х повертається

До того, як з’явилися танці в TikTok, була "Макарена". Ця пісня грала на кожному шкільному танці, бар-міцві, випускному та дні народження наприкінці 1990-х — початку 2000-х. Після свого релізу вона трималася понад 14 тижнів у списку 100 найкращих гітів і відтоді залишається в серцях мільйонів людей. "Макарена" — це наочний приклад того, що робить TikTok-відео вірусними: нав’язлива мелодія в супроводі запам’ятного танцю. У новому відео Vogue, присвяченому весняно-літнім колекціям 2022 року, "Макарена" повертається, озвучуючи візуальний фестиваль одягу в стилі 2000-х, з участю топмоделей і артиста Bad Bunny.

У початковій версії "Макарена" — це кокетлива пісня. У музичному відео на пісню знялася група красунь, а також дует виконавців Los Del Rio. Під пісню дівчата трясли стегнами в мінішортах, чоботях, модних костюмах і одязі, що оголює живіт.

Реклама

У версії Vogue Імаан Хаммам з’явилася в металічній спідниці розміром з наперсток і блискучому топі Versace на бретельках. Палома Ельсессер трясе стегнами в зеленому лаймовому топі Coperni з вирізом і в тенісній спідниці Collina Strada зі складками. Губи Шері Ши гармонують з блискучим топом і мішкуватими штанами Stella McCartney й Apple Airpods Max. Bad Bunny — справжній серцеїд — з’являється в блискучій зеленій куртці й штанах Bottega Veneta, а також в окулярах Louis Vuitton.

Vogue випускає ремейк на Macarena в розпал популярності нульових. Животи стають більш оголеними, посадка штанів — небезпечно низькою, кольори — сліпуче яскравими, а принти — калейдоскопічними. Мода перетворилася на ностальгію за максималізмом.

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.