До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Венсан Кассель у рекламній кампанії Prada

Міучча Прада та РафСімонс зібрали зірковий акторський склад для весняної рекламної кампанії Prada.

Реклама

У новій кампанії італійського бренду, знятій Девідом Сімсом, з'явилися видатні діячі кіноіндустрії, зокрема ВенсанКассель, Луїс Партрідж, Гантер Шафер і Летиція Райт, які позують перед камерою на тлі звичайних інтер’єрів офісу чи будинку.

Мінімалістичні зображення відверто підкреслюють особистість кожного персонажа, ніби це кадри з фільму або кадри зі знімального майданчика. Наприклад, Кассель сидить на краю ванни, його шкіряна сумка Prada виставлена на передньому плані. Шафер зображена дещо приголомшеною — її погляд трохи спрямований убік від камери.

Концепція кампанії нагадує шоу Prada весна-літо 2023, яке відбулося у вересні минулого року в Мілані, коли Прада та Сімонс співпрацювали з режисером Ніколасом ВіндінґомРефном у проєкті під назвою TouchofCrude. Режисер, який створив такі фільми, як "Дилер" і "Драйв", задумав захопливу інсталяцію та серію взаємопов’язаних короткометражних фільмів для антуражу шоу.

Італійський бренд не є новачком у кіноіндустрії, оскільки він часто шукав проривні таланти для своїх кампаній і грався з відеозасобами та кінематографічними відсиланнями. Упродовж багатьох років Prada залучав до співпраці таких акторів, як Віллем Дефо, ІтанГоук, Дейн Де Гаан і Езра Міллер, ДжеффГолдблюм і Рамі Малек.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.