До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Одягнутися як: актор Джефф Голдблюм

З 1974 року ім'я Голдблюма постійно з'являлося в титрах кінострічок. Він урвав свій шматок голлівудського пирога і постарів з грацією і неймовірним почуттям стилю. У свої 66 років Джефф став ведучим нового шоу National Geographic "Світ з погляду Джеффа Голдблюма" (The World According to Jeff Goldblum), в якому він розповідатиме про те, що модно: від їжі і віртуальної реальності до татуювань і кросівок.

Джефф Голдблюм

Очевидність вибору Голдблюма для ролі такого ведучого складно перебільшити. Саме його можна вважати втіленням бездоганного модного бачення, яке легко може збентежити більшість молодих парубків, які поки не навчилися настільки віртуозно поводитися з чоловічою модою.

Реклама

Зараз актор на етапі того, що в індустрії називають fashion moment. Його можна знайти на обкладинках GQ у шортах Pucci, зустріти на прогулянці в сорочці Prada, на червоній доріжці в костюмі Saint Laurent. Cтиль Голдблюма – універсальний. Він справляється з будь-яким одягом: чи то розкішний білий смокінг, чи мінішорти з кедами Converse.

У реальному житті Джефф воліє пару класичних штанів або підкочених чиносів і поєднує їх з сорочкою на ґудзики і елегантними аксесуарами. Він справжній шанувальник шкірянок і володіє нескінченним арсеналом красиво текстурованих предметів гардеробу.

Що стосується кольору, то актор зазвичай обирає темні відтінки: деревно-вугільний, сірий, чорний або глибокий марсала. Ці класичні барви добре поєднуються з його темнуватим кольором шкіри, а також підкреслюють тепер характерне сиве волосся, які він демонструє на вищому рівні.

Голдблюм особливо прихильний до ефектних принтів (безпосередньо зебри). Упродовж багатьох років він носив усі варіації цього смугастого візерунку: від мохерових светрів до вузьких джинсів. І здається, що він ніколи не бачив сорочки Prada, яка б йому не припала до смаку. Він поєднує все: від текстур до фасонів і силуетів. І хоча хтось може гадати, що він має дивний вигляд, ніхто не насмілиться сказати, що поганий.

Звісно, голлівудський гіпстер думає про те, що носить. Просто Джефф не має наміру відповідати упередженим уявленням про крутизну, авторитет або наявність тієї чи іншої риси – напевно тому, що у нього все це є.

Для багатьох не є таємницею, що Джефф працює з зірковим стилістом Ендрю Воттеро, який пропонує йому вищезгадані принтовані Prada і Gucci, образи Raf Simons і окуляри в товстій оправі Jacques Marie Mage. Проте саме Джефф носить ці речі, які більшість чоловіків його віку ні за що б не онадягли. Голдблюм довів раз і назавжди, що справжній стиль не має вікових обмежень.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.