До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

SKIMS представили першу чоловічу колекцію

Американська зірка реаліті-шоу і успішна бізнесвумен Кім Кардаш'ян розширює свою білизняну імперію. Крім коригувальної білизни та домашнього одягу для жінок, її бренд SKIMS представив першу лінійку трусів, майок, футболок і легінсів для чоловіків. Зірками рекламної кампанії стали відомі спортсмени — бразильський футболіст Неймар, гравець НБА "Оклахома-Сіті Тандер" Шай Гілджес-Александр і захисник НФЛ Нік Бос.

Реклама

"Розширення сфери чоловічого одягу є важливою віхою для бренду і свідченням прихильності SKIMS до надання рішень для всіх. Те, що така ікона, як Неймар, став обличчям нашої стартової кампанії разом з учасником Матчу зірок НБА Шаєм і кращим захисником НФЛ Ніком, я думаю, красномовно свідчить про те, як SKIMS перетворився на бренд, який може забезпечити комфорт для всіх. Я неймовірно схвильована наступною главою SKIMS і не можу дочекатися, коли всі зможуть випробувати наш дивовижний асортимент продуктів", — прокоментувала Кім Кардашʼян.

За словами Кардашʼян, чоловіча лінійка розроблялась упродовж трьох років. Розміри нових продуктів варіюються від XS до 5XL, а всі вироби представлені у виконаннях із трьох видів тканини: бавовна, стрейч і компресія — останній ще більше облягає фігуру.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.