До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Saint Laurent представили нову колекцію Rive Droite

Для своєї лінії Rive Droite бренд Saint Laurent розробив нову колекцію, до якої ввійшли різні предмети: від дошки для серфінгу до електричного велосипеда.

Зіркою колекції під назвою The Ride став електричний велосипед, який бренд Saint Laurent розробив з американським виробником SUPER73. Спільна модель SUPER73-S2 оформлена повністю в чорному кольорі, включно з рамою з алюмінієвого сплаву, і прикрашена білими деталями та логотипом Saint Laurent. Доповненням до електричного мотобайка став шолом Hedon — його представили в трьох моделях: чорній перфорованій шкірі, матовому чорному пластику з глянсовими чорними зірками й глянсовому чорному пластику з глянсовими золотими зірками.

Реклама

Для колекції Ентоні Ваккарелла також розробив бомбер з поліестеру зі вставками тканини тигрового забарвлення, а також деталями у вигляді чорного, червоного й синього матеріалу. Також до колекції ввійшли дошка для серфінгу з ефектом випаленого дерева, чорний гідрокостюм, металеві скейтборди та багато іншого.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.