До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Расселл Вестбрук у новій рекламній кампанії Acne Studios

Плеймейкер американської баскетбольної команди Oklahoma City Thunder, Расселл Вестбрук, став героєм нової рекламної кампанії Acne Studios. Вперше з шведським брендом працював Юрген Теллер, який зняв баскетболіста в Оклагомі.

Расселл Вестбрук у рекламній кампанії Acne Studios

Американський сезон Acne Studios триває. Після зйомок Сінді Кроуфорд у Техасі для своєї осінньої кампанії, бренд доручив Юргену Теллеру вирушити в Оклагому, щоб зафіксувати баскетболіста Рассела Вестбрука в дії.

Реклама

На знімках розігруючий захисник Oklahoma City Thunder демонструє, як він веде м'яч на відкритому корті в куртці і джинсах з денім-лінії Acne, в знак поваги до першого одягу, який створив лейбл 1997 року. Теллер також зняв кілька фото в імпровізованій студії в його готельному номері.

<b>Расселл Уэстбрук</b>

Креативний директор Acne Studios, Джонні Йоганссон, сказав, що кампанія була продовженням його дослідження американської іконографії. "Деякий час я цікавився відносинами між модою і спортом. Я хотів поєднатися зі спортом, в який ніколи раніше не грав, наприклад, з баскетболом. Я завжди цікавлюся Америкою і тим, як ми, шведи, сприймаємо цю країну", – сказав він.

"Для багатьох людей мода – це релігія. В Оклагомі, де живе Вестбрук, релігією є баскетбол. Денім – як всеосяжна релігія Америки. Ми відправили Юргена в Оклагому, щоб знайти зв'язок між цими явищами", – додав Йоганссон.

<b>Расселл Уэстбрук 2</b>

Вестбрук, якого часто можна побачити в перших рядах під час Тижнів моди, і у якого є своя власна лінія одягу Honor the Gift, сказав, що він завжди був прихильником oversize-фасонів і яскравих забарвлень Acne Studios, хоча йому довелося помучитися на вулиці без сорочки в морозну погоду для нового кампейну.

"На вулиці було дуже, дуже холодно! Але на знімках цього не видно, тому Юрген відмінно впорався з роботою, і ми чудово провели час", – сказав він. "Коли я вперше увійшов у світ моди, я тільки мріяв стати обличчям кампанії. А з таким брендом як Acne Studios, втілити цю мрію в реальність – лише задоволення".

Юрген Теллер під час зйомок рекламної кампанії Acne Studios

Ця кампанія – перша співпраця Юргена Теллера з Acne Studios. Він розповів, що зйомка минула досить спонтанно і дуже швидко. "Вони розуміли, як я працюю, і що є речі, які ми не можемо контролювати. Продюсери залишили мене і Рассела одних, а коли я отримую таку довіру, я розкриваюся і роблю все можливе", – сказав він, похваливши Вестбрука за його внесок.

Расселл Вестбрук і Юрген Теллер під час зйомок рекламної кампанії Acne Studios

"Він був дуже доброзичливим, чарівним і чудовим. Рассел був дійсно відкритим для всього, що ми хотіли зробити. Деякі спортсмени дуже закриті, але Вестбрук був неперевершеним. Не було ніякого страху і зарозумілості", – повідомив Теллер. "Після зйомки він і його агент сказали, що тепер вони завжди хочуть працювати так".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.