До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Попередження про торнадо: чоловіча колекція Off-White осінь-зима 2020/2021

Напередодні чоловічого Тижня моди в Парижі Вірджил Абло почав дражнити шанувальників бренду Off-White™ тим, чого слід очікувати від колекції сезону осінь-зима 2020/2021. Так, для фанатів свого лейблу дизайнер, художник і діджей опублікував світлину сорочки з нової лінії і його виставки Efflorescence.

Ще раз кидаючи виклик стереотипам, пов'язаним з чоловічою модою, подовжена класична сорочка з широким коміром, драпірованими деталями і оновленим логотипом на грудях стала головною річчю колекції, і її можна побачити в кількох варіантах і кольорах. Розривати шаблони Абло також вирішив за допомогою більш м'яких і вільних силуетів. Несподіваним став і той факт, що в новому сезоні Вірджил максимально віддаляється від звичної для Off-White™ вуличної естетики і представляє власне бачення класики.

Реклама

Так, основою колекції стали різні варіації штанів: від звужених зі стрілками до розкльошених і прямих моделей. Всі вони були представлені з не менш класичними подовженими піджаками, джемперами і пальтами. На звичний streetwear залишилися тільки натяки: деталі у вигляді вже знакових отворів, які Абло все активніше використовує у своїй художній діяльності, арт-принти і кілька джинсів. Як і багато колег, у колекції майбутнього сезону Вірджил активно використовує шкіру і оксамит, а також робить ставку на вовняні матеріали і нейлон.

Нову колекцію Off-White™ дизайнер претензійно назвав "Попередження про торнадо" (Tornado Warning) – чи то назва містить прихований сенс, пов'язаний з екологічними проблемами, то чи ознаменовує повернення дизайнера після тривалої відпустки від моди, яку він взяв торік. Можливо, і перше, і друге. Але, з огляду на трансформацію лейблу, схоже Вірджил готується вкотре штурмом взяти індустрію.

Переглянути всю колекцію Off-White Menswear осінь-зима 2020/2021.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.