До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кріс Гемсворт — нове обличчя HUGO BOSS

З 2021 року актор Кріс Гемсворт, найвідоміший за роллю супергероя Marvel Comics Тора, стане першою голлівудською зіркою, що візьме на себе місію міжнародного посла бренду BOSS.

Крис ХемсвортКріс Гемсворт

У цій ролі Гемсворт стане міжнародним обличчям модних кампаній BOSS, запланованих на 2021 і 2022 роки. Гемсворт уже співпрацює з HUGO BOSS над культовим ароматом BOSS Bottled з 2017 року. "Я тривалий час був великим шанувальником BOSS, тож тепер радо представлятиму колекції бренду як глобальний амбасадор. Наше партнерство за останні кілька років було просто блискучим. Я дуже втішений, що тісніше співпрацюватиму з командою BOSS", — сказав актор.

Реклама

Ів Мюллер, представник правління HUGO BOSS AG, заявив: "Ми пишаємося тим, що в особі Кріса нам пощастило знайти зірку світового класу, що якнайліпше представлятиме наш бренд BOSS. Він уособлює сучасне поняття успіху й мужності. Кріс — прекрасний приклад сучасного чоловіка: самовпевненого, автентичного й доступного".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.