До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кріс Гемсворт зіграє в приквелі фільму "Божевільний Макс"

Кріс Гемсворт зіграє в майбутньому приквелі франшизи "Божевільний Макс". Свою участь актор підтвердив постом у соціальних мережах.

Кріс Гемсворт у фільмі "Тайлер Рейк: Операція з порятунку", 2020

У 2015 році режисер Джордж Міллер відродив свою постапокаліптичну франшизу з фільмом "Божевільний Макс: Дорога гніву". Головні ролі зіграли Том Гарді (Макс Рокатанскі) й Шарліз Терон (Імператриця Фуріоса). "Дорога гніву" розповіла нову історію виживання в пустелі. Це був дуже успішний реліз, який отримав колосальні 10 номінацій на премію "Оскар". Незабаром після виходу фільму "Дорога гніву" Міллер повідомив, що планує розробити сиквели.

Реклама
Шарлиз Терон в фильме Шарліз Терон у фільмі "Божевільний Макс: Дорога гніву", 2015

Новини про роботу над наступним фільмом "Божевільний Макс" почали з’являтися цього року, коли стало відомо, що Міллер створює приквел, присвячений Фуріосі, яка за ці роки стала одним з найулюбленіших персонажів шанувальників стрічки. Уже відомо, що Аню Тейлор-Джой обрали на роль молодої Фуріоси. Це стало важливою віхою для розвитку проєкту. Кого зіграють Кріс Гемсворт і Ях’я Абдул-Матін II поки невідомо, так само як і невідомі основні подробиці сюжету та графік фільму. Очевидно, що приквел оповідатиме про молоду Імператрицю Фуріосу, яку спершу грала Шарліз Терон.

Кадр из фильма Кадр з фільму "Божевільний Макс: Дорога гніву", 2015

Після новин про кастинги приквелу "Божевільного Макса" Гемсворт підтвердив їх у соціальних мережах. Він у жодний спосіб не натякнув, кого гратиме або де розвиватимуться події, але був втішений з приводу причетності до історії походження Фуріоси. Наприкінці він написав: "Величезна повага Джорджу, Мелу Гібсону, Шарліз, Тому й усім акторам і знімальній групі, які допомогли створити цей епічний світ. Я зроблю все можливе, щоб продовжити традицію кінематографічної задираки".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.