До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Джеремі Аллен Вайт у новій рекламній кампанії Calvin Klein

Calvin Klein представив другу частину своєї осінньої рекламної кампанії 2024 року, головною зіркою якої став відомий актор Джеремі Аллен Вайт. Кампанія, знята зірковим фотографом Мертом Аласом, відображає класичну американську естетику з нотками голлівудського шарму, демонструючи нові колекції білизни та джинсів бренду.

Реклама

У кампанії Джеремі Аллен Вайт постає у різних повсякденних образах — від сонячних кадрів біля басейну до чорно-білих фото в студії. Відео кампанії, зняте під пісню Crimson and Clover від The Shacks, вдало підкреслює легкість і невимушеність образів, що притаманні сучасній моді.

За словами Джеремі, естетика Calvin Klein завжди вирізнялася позачасовістю, і він радий знову працювати з брендом та його командою. І це невипадково. У сучасному світі мода дедалі більше тяжіє до універсальних і водночас виразних речей, які можна легко поєднувати в різних стилях. Calvin Klein завжди славився своєю здатністю створювати саме такі речі — від класичних джинсів до культової білизни.

Згідно з останніми дослідженнями ринку моди, попит на зручний та водночас стильний одяг і надалі зростає. Споживачі все більше цінують комфорт, не жертвуючи при цьому естетикою. Саме тому Calvin Klein продовжує розвивати свою лінійку одягу, пропонуючи сучасні новинки, зокрема джинси 90s Straight, Slim Fit та Standard Straight, які ідеально пасують для різних образів — від деніму на денімі до більш невимушених комбінацій з футболками Monogram Logo.

Не менш важливою частиною цієї колекції є нові моделі білизни Modern Cotton Air та класичної Cotton Classic, які забезпечують максимальний комфорт упродовж дня. Це підтверджується даними, які свідчать, що саме зручність і універсальність є ключовими чинниками у виборі білизни сучасними споживачами.

Ця кампанія Calvin Klein стартувала 27 серпня по всьому світу. Протягом тижня контент із Джеремі Алленом Вайтом активно публікуватиметься на офіційних сторінках бренду в соціальних мережах, а також з’являтиметься на рекламних майданчиках у різних країнах. Продовження кампанії заплановано на весь сезон, і бренд демонструватиме свої новинки в найрізноманітніших образах. Ця кампанія вкотре підкреслює, що Calvin Klein залишається лідером у створенні завжди актуального і стильного одягу, незалежно від модних тенденцій.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.