До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Air Dior: одна з найкращих колекцій сезону в деталях

На шоу Dior Men осінь-зима 2020/2021 в Маямі Кім Джонс разом з Jordan Brand представили по-справжньому культову капсульну колекцію, до якої ввійшов одяг, аксесуари, знакова модель кросівок Air Jordan 1 High OG Dior, а доповнила асортимент їхня низька версія Air Jordan 1 OG Dior.

Air Dior Jordan

"Мені подобається змішувати різні світи, різні ідеї — Jordan Brand і Dior символи абсолютної переваги у своїх сферах. Об’єднати їх у цій особливій співпраці — означає запропонувати щось захопливе й дійсно нове", — зазначає Кім Джонс, художній керівник чоловічих колекцій Dior.

Реклама

<b>air dior jordan</b>

Капсула, виготовлена в нейтральних відтінках, поєднала в собі винятковий досвід у пошитті одягу французького модного Дому й американський спортивний стиль 1980-х, що його навіює легендарний Майкл Джордан. У колекції дизайнери представили позачасові силуети з архівів Jordan і Dior, привносячи нове бачення в класичні моделі спортивного бренду.

<b>air jordan dior shoes</b>

Мінімалістичні вовняні костюми стали втіленням мистецтва деталізації в найкращих традиціях Dior, а блейзери з тонкими смугастими підкладками, прикрашені кнопками з логотипом Air Dior, — уособлення кодів Jordan. На спині бомбера розмістився великий логотип капсули, а на рукаві — логотип Jumpman, визнаний у всьому світі. Він поєднується із шовковими шортами, прикрашеними графічним мотивом з ініціалами CD. Сіра замшева толстовка також прикрашена цими логотипами в перфорованій або рельєфній версії.

Светри з кашеміру й жилети, сорочки та сорочки поло, а також штани підкреслюють новий образ, натхнений стилем чемпіона НБА. У колекції також представлені аксесуари, як-от сумка, гаманець, а також панама, кольє, жакардові краватки й квадратні шовкові шарфи.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.