Замшевий жакет — головна річ сезону осінь-зима 2024/2025

Замшевий жакет уже підкорив вулиці та соцмережі, позиціонуючи себе як найбажаніший одяг цієї осені та один із головних трендів сезону осінь-зима 2024/2025. Успіх, який не дивує, беручи до уваги м’яку та розкішну текстуру, яка також є частиною неперевершеної універсальності.

Недаремно цього сезону замша відновила свою популярність, зарекомендувавши себе як модний матеріал, який надає вишуканості та тепла будь-якому образу. Модниці невпинно демонструють безліч варіантів жакетів, які пропонують дизайнери з цього матеріалу, показуючи, як ця річ може адаптуватися до різних стилів: від повсякденного до найелегантнішого. У поєднанні з джинсами, мідіспідницями чи повітряними сукнями, це ідеальний союзник у ті дні, коли температура починає падати, але справжні холоди ще не настали.

Замшевий жакет став зірковим одягом сезону, а streetstyle-зірки показали різні способи його стилізації. Якщо шукаєте класичний і позачасовий образ, поєднуйте свій замшевий жакет з джинсами прямого крою, водолазкою нейтральних тонів і кросівками в стилі ретро. Для більш теплих осінніх днів обирайте піжамні шорти, вінтажну футболку та улюблена кепку — усе, що потрібно, щоб створити крутий образ. Для вечірнього вбрання, грайте на контрастах: оберіть романтичну сукню та замшевий жакет, який розслабить фінальний образ.

За матеріалами Vogue.es.

Популярне на VOGUE