Замшева спідниця в стилі Soft Bohemian — найсильніший тренд осені 2024

Відродження модних тенденцій минулого повернуло до нас й один з головних трендів 1970-х замшеву спідницю у стилі бохо. Саме цю модель наразі найбільше шукали в Google. Припускаємо, що замшева спідниця припала до душі оксамитовою поверхнею, шовковистою на дотик тканиною та зручним матеріалом, який впевнено претендує на звання універсального. Далі розповідаємо, які образи підтверджують універсальність цієї спідниці і наполегливо радимо їх спробувати.

Instagram @camillecharriere

Спідниця годе + спортивна куртка

Белла Гадід полюбляє образи у стилі Дикого Заходу (та ще й має бойфренда — професійного ковбоя), однак вона не боїться міксувати стилі. Під час одного з виходів у місто модель з'явилася у замшевій мідіспідниці годе, спортивній куртці Nike та карамельних чоботах на підборах.

Белла Гадід. Photo: Arnold Jerocki/GC Images

Замшева спідниця-олівець + шкіряна куртка

Французька модель та підприємниця Лея Сфез обирає поєднання матеріалів. Спідницю-олівець з ґудзиками спереду вона носить з чорною шкіряною курткою та чорними чоботами на широких підборах.

Лея Сфез. Photo: Edward Berthelot/Getty Images

Замшева спідниця А-силуету + куртка в тон

Таку спідницю можна носити в однотонному образі з курткою з великими кишенями. Стилізацію розбавте чорною стьобаною сумкою та чоботами на підборах.

Valentina Frugiuele/Getty Images

Ось 5 наймодніших моделей замшевих спідниць сезону осінь-зима 2024/2025:

Miu Miu
H&M
Sangtree
Polo Ralph Lauren
Khaite

За матеріалами vogue.it

Популярне на VOGUE