До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 ретроречей Белли Гадід, які потрібні всім

Белла Гадід стала взірцем стилю з 2016 року, після яскравої появи в Каннах. Відтоді вона перестала бути просто "молодшою сестрою Джіджі Гадід" — і ми уважно стежимо за новими модними рішеннями, які вона регулярно інтегрує у свій гардероб. Як любителька вінтажу 1990-х, нині Белла активно поєднує речі з минулого із сучасними, і ці образи хочеться повторити. Роздивляємося ближче 10 речей, якими варто наповнити свою вінтажну колекцію.

Gotham/GC Images
Gotham/GC Images

Реклама

Жилет + лофери + шкарпетки

Жилет можна стилізувати безліччю способів, і Белла спробувала їх усі. Вона носить чоловічі жилети, вінтажні жилети, повсякденні і вельми спокусливі варіації. А поєднання жилета з білими шкарпетками та лоферами має затишний класичний шарм.

Gotham
Gotham

Bally
Bally

Zara
Zara

Miu Miu
Miu Miu

Уггі на платформі + білі шкарпетки

Білі шкарпетки є незмінним вибором моделі, що б вона не взула. Особливо коли це Ugg на платформі. Белла носить їх, зручні та теплі, з усім — зокрема з косухами та шортами.

Photo: Jared Siskin
Photo: Jared Siskin

Ugg
Ugg

Вінтажні відтінки особливо оливковий

Бежевий, коричневий, кремовий, зелений — це кольори, які найбільше нагадують про минуле, і Белла любить їх усі, включно з трендовим сьогодні оливковим зеленим.

Photo: Arnold Jerocki
Photo: Arnold Jerocki

Anine Bing
Anine Bing

Пов’язки на голову та гумки для волосся

Хвиля трендів 1990-х та 2000-х повертає одержимість пов’язками та гумками, і Белла не могла залишитися осторонь. Вона вибирає базові моделі, які поєднує переважно зі спортивними образами.

Photo: Marc Piasecki
Photo: Marc Piasecki

Offtopic
Offtopic

H&
H&

Сучасна ковбойка

Нещодавно Белла повністю перевтілилася в ковбойку: топ із вирізом, етнічне намисто та техаський капелюх стали обов’язковими атрибутами її образу.

Carolyn Simancik/Getty Images
Carolyn Simancik/Getty Images

Maison Michel
Maison Michel

Isabel Marant
Isabel Marant

Протисонцеві окуляри байонет

Протисонцеві окуляри байонет є фаворитами Белли: вона змінює бренди, але модель майже завжди та сама. Вузькі прямокутні лінзи повертають нас до світу "Матриці", яка вже тривалий час впливає на модні тенденції.

Photo: Ignat/Bauer-Griffin
Photo: Ignat/Bauer-Griffin

DMY Studios
DMY Studios

Сорочка з 1990-х

Приталена й на ґудзиках, що ледве застібаються. Белла Гадід поринула у ретросвіт і повернула забутий тренд — тонкі приталені сорочки. У поєднанні зі шкіряною курткою та штанами вони викликають ностальгію.

Photo: Ignat/Bauer-Griffin
Photo: Ignat/Bauer-Griffin

Too Cool
Too Cool

Ludovic De Saint Sernin
Ludovic De Saint Sernin

Вінтажна сумка

Найкраща сумка для Белли Гадід — вінтажна. Вона любить Chanel і Prada і має талант знаходити справді чарівні моделі. Навіть кольори вибирає особливі: пригадаймо пастельну кремово-синю сумку-діжку Prada.

Photo: MEGA
Photo: MEGA

Prada
Prada

Коричневі кросівки + шкіряна куртка + шкіряний ремінь

Відомо, що коричневий є одним з улюблених кольорів Белли, і в її гардеробі багато речей цього відтінку. Однак варто звернути увагу на те, як модель їх стилізує: вона любить демонструвати певні речі з аксесуарами в тій же гамі. Образ зі шкіряною курткою, ременем та кросівками ідеально це ілюструє.

Gotham
Gotham

adidas
adidas

Saint Laurent
Saint Laurent

Annagreta
Annagreta

Сукня в горошок

Якщо колись на червоних доріжках Белла вражала суперспокусливими сукнями, то зараз її образи зосереджені на елегантності з ретропривабливістю. Наприклад, сукня в горошок Balenciaga натхнена 1950-ми роками.

Faithfull The Brand
Faithfull The Brand

За матеріалами vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.