Замшева спідниця: 5 бездоганних образів для сезону осінь-зима 2024/2025

Замша стала невіддільним елементом осіннього гардероба, який щороку повертається на полиці наших шаф. Це стається щойно кавʼярні додають у меню гарбузові лате, а ви замислюєтеся про перегляд класичних фільмів на кшталт "Коли Гаррі зустрів Саллі". Проте цієї осені тренд на замшу отримав новий, більш вишуканий поворот. У стритстайл-образах модних тижнів цього сезону домінують замшеві речі насичених відтінків бордо, оливкового, карамельного і шоколадного відтінків. Ці кольори та текстури надають тренду сучаснішого звучання, аніж це було в попередніх сезонах.

Замість звичних бахроми та екстравагантного декору, в сезоні осінь-зима 2024/2025 акцент зроблено на витончених силуетах та якісних матеріалах. У поєднанні з базовими елементами гардероба ці речі створюють стримані та стильні осінні образи. Одним із незмінних гітів осені залишаються замшеві спідниці, які щороку повертаються у нових інтерпретаціях. Ще у 2015 році Алекса Чанг створила справжній фурор, коли її сфотографували у відомій карамельній замшевій мідіспідниці від M&S — це був момент, що увійшов у модну історію та навіть потрапив на BBC News.

Замшева спідниця — це завжди вдала інвестиція. Незалежно від того, чи ви обираєте ультрамодні міні, які представили Prada та Miu Miu останніми сезонами, або ж надаєте перевагу максі, як у Паломи Ельсессер, яка з’явилася в такій спідниці на показі Marni весна-літо 2024, ви точно не помилитеся. Цього сезону команда Vogue обирає кілька цікавих варіантів: спідницю у стилі 1990-х від Massimo Dutti, темно-коричневу міні від Reformation та прикрашену чорну розкльошену спідницю від Cos.

Щодо стилізації, то замшеві спідниці мають найкращий вигляд у поєднанні з іншими нейтральними відтінками, такими як шоколадний, оливковий або хакі. Незалежно від обраної довжини, ці спідниці чудово поєднуються з високими шкіряними чоботами або балетками. Важливо пам’ятати, що надмірне використання замші в образі може створити занадто складний та перевантажений вигляд, тому краще обмежити кількість замшевих речей в одному вбранні — так ви збережете актуальність і сучасність образу.

Земляна колірна палітра

MULBERRY
MASSIMO DUTTI
REFORMATION
ALIGHIERI

Додайте леопардовий принт

CHARLOTTE SIMONE
& DAUGHTER
REFORMATION
ARKET

Гармонія тонів

EVERLANE
HERD
& OTHER STORIES
LITTLE LIFFNER

Декорована замша

COS
COS
WEEKDAY
MANGO

Осінні базові елементи

ARKET
MARKS & SPENCER
STOULS
KURT GEIGER LONDON

Популярне на VOGUE