Як кардигани стали головним елементом модного гардероба

Нечасто буває так, що якийсь одяг може підійти і Гаррі Стайлзу, і француженкам, і двоюрідній тітці Бетт. Звичайно, ми говоримо про кардигани, невибагливий предмет гардероба, який може бути як затишим, так і грубим, сексуальним, стриманим або гранжевим. У будь-якому випадку, головним доказом того, що кардигани є модним елементом у вашому гардеробі, завжди є те вірусне фото, на якому Кеті Голмс кличе таксі в сірому кашеміровому кардигані та бралеті Khaite приблизно у 2019 році. Ніхто ніколи не виглядав так шикарно та впевнено. Заслуга Голмс щодо кардиганів запам’ятається назавжди.

Жанна Дамас

Відтоді кардигани продовжують панувати. В останніх колекціях з’явилися обтислі моделі в стилі 1990-х, які носять із шовковистими штанами-карго у Fendi, затишні, кумедно чарівні довгі моделі в стилі Fair Isle, що вдягають із фатиновими спідницями у Molly Goddard, і переконлива дівоча розпатланість зайнятих дівчат Miu Miu, одягнених у жіночні тонкі сірі в'язані кардигани, застебнуті догори, зі спідницями-олівцями в горошок. Забудьте про сумні кардигани-водоспади, які псували безліч нарядів на початку нульових, тепер є кардигани, придатні для будь-якої естетики. Це може бути сексуальна маленька модель на ґудзиках, прикрашена кристалами, в колекції Christopher Esber, пухнастий і барвистий кардиган Ganni або варіант у стилі "тиха розкіш" Khaite.

Miu Miu

Fendi

Кардигани також були фаворитами серед streetstyle-образів останніми сезонами. Найкращій спосіб носити їх — розстебнутими і з напуском, недбало заправленими в штани і додати туфлі на низькому підборі або в більш укороченому і охайному стилі, який носять з джинсами і мокасинами. Цілком можливо, що ніхто не носить кардигани так, як французька модниця Жанна Дамас. У будь-якому випадку, доведено, що кардиган — це універсальна річ в гардеробі, яка пасує до всього: від спідниць-олівців до мішкуватих джинсів, штанів-карго та навіть поверх літньої сукні з ремінцями, коли ввечері стає прохолодно. Вони чудово поєднуються з в'язаними топами, або взагалі можна одягати їх на голе тіло. Ви можете вибрати класичний білий або бежевий варіант з тонкого трикотажу, модель з елегантного кашеміру або затишного мериноса, залежно від клімату, вашого режиму та настрою.

Можливо, найпривабливіша річ у кардигані — крім того, що він виглядає на Кендалл Дженнер так само добре, як і на Дайан Кітон, у тому, що він залишається трохи підривним. А як же інакше, якщо так довго він асоціювався з розсудливістю? Той факт, що кардиган може бути переосмислений стількома способами, стількома людьми, але при цьому зберігати притаманний йому затишок і корисність, робить його ідеальною "класикою з родзинкою". Кардигани, безумовно, володіють спокусливим і збоченим шармом. Нижче ми зібрали наймодніші кардигани цього сезону.

ACNE STUDIOS
KHAITE
KNWLS
JARDIN DES ORANGERS
AMI PARIS
MISSONI
SELF-PORTRAIT

За матеріалами: vogue.com.au

Популярне на VOGUE