У чому піти в офіс: 3 модні ідеї на осінь

Нині офісний дрес-код виходить за межі брючних костюмів, що ідеально сидять на фігурі, спідниць нижче коліна, накрохмалених білих сорочок, які повторюють силует, і строгих суконь-футлярів. Дизайнери дають змогу переосмислити діловий стиль і зробити ставку на користь неформальніших і комфортніших речей. Тепер бренди пропонують носити в офіс вільні брючні й спідничні костюми, що не обмежують рухів, сукні всіляких фасонів — від трикотажних виробів асиметричного крою до елегантних варіантів з твіду, а також шовкові, плісовані й навіть шкіряні спідниці в парі з теплими жилетами. Vogue.ua пропонує поглянути на три модні образи, у яких можна вирушити до офісу цієї осені.

imageTory Burch
Діловий костюм

Костюми в стилі power-dressing стануть найкращим рішенням для офісного дрес-коду цієї осені. Крім класичних брючних двійок, дизайнери пропонують вибирати костюми з несподіваними елементами. Наприклад, Peter Do показали вовняний ансамбль, що складається із широких штанів-палацо й укороченого жакета, який можна доповнити туфлями-лодочками й сорочкою, недбало розстебнутою на кілька ґудзиків. Тим часом Jil Sander продемонстрували лаконічний білий костюм у найкращих традиціях мінімалізму. Бренд презентував монохромну двійку, що складається із жакета прямого крою і шортів-бермудів. Головною акцентною деталлю цього вбрання стала сорочка в модному лавандовому кольорі. Крім того, не варто забувати про низьку посадку штанів — головний тренд нульових, який цього сезону знову на піку популярності. Зверніть увагу на стриманий брючний костюм Proenza Schouler, у якому якраз добре читається ця тенденція.

Peter Do
Jil Sander
Proenza Schouler
Твідові сукні

Стримані твідові сукні, які раніше вважалися елементом консервативного стилю, цієї осені на піднесенні. Тепер елегантні сукні з твіду, які своєю появою в гардеробах дівчат зобов’язані Коко Шанель, знову засвідчують свою популярність і актуальність в гардеробах усіх вікових груп. Щоб знизити градус формального стилю й надати образу сучасного прочитання, носіть їх зі шкіряними ботфортами-панчохами, як показують Schiaparelli, або з хутряними унтами, надихнувшись образами з колекції Chanel. Якщо ж усе-таки віддаєте перевагу вивіреній класиці, то найкращим рішенням буде чорно-біла твідова сукня в парі з лакованими лодочками з кутюрної колекції Balenciaga.

Balenciaga Couture
Chanel
Schiaparelli
Спідниця + в’язаний жилет

Затишна в’язана жилетка в поєднанні з актуальною спідницею — модне комбо цієї осені. У такому образі можете сміливо вирушати на роботу, навчання або ділову зустріч. Забудьте про строгі костюмні спідниці-футляри, у яких геть не комфортно ходити весь день, і зробіть вибір на користь деніму, шкіри, шовкових варіантів, моделей у складку та трикотажних спідниць довжини міді або максі. За допомогою такого простого стилістичного прийому ваш образ миттєво набуде цікавішого вигляду. Придивіться, як уміло Еді Сліман працює з новим офісним гардеробом. Дизайнер скомбінував джинсову спідницю зі строгою сорочкою в смужку, в’язаною жилеткою, картатим жакетом і черевиками-челсі з білими шкарпетками. Для максимального комфорту в осінній сезон, одягайте повний в’язаний образ — жилетку на голе тіло з елегантною спідницею й високими чоботами, як показує Jason Wu. А дівчатам, які не боятися експериментів на роботі, пасуватиме образ у шкільному стилі Valentino.

Celine
Jason Wu
Valentino

Популярне на VOGUE