Спідниця з розрізом — найсексуальніший тренд цієї весни

Прогнозуємо, що в новому сезоні найбажанішою покупкою стане спідниця з розрізом. Ця модель поєднує в собі сексуальність та елегантність, а отже, не може не сподобатися дівчатам. У колекціях дизайнерів весна-літо 2023 можна знайти десятки спокусливих варіантів — від спідниць-олівців Prada із вишуканим розрізом посередині до довгих моделей Versace, що оголюють одне стегно. Vogue.ua зібрав наймодніші спідниці з розрізом, від яких просто неможливо відмовитися цієї весни.

Courreges

Спідниця з розрізом — не новий стилістичний прийом, проте саме цього сезону вона голосно заявила про себе. Багато знаменитостей полюбили цю тенденцію і показали, як її носити цієї весни. Вікторія Бекхем обрала коричневу спідницю з двома розрізами, а Кетрін Зета-Джонс — зухвалу червону шкіряну версію. Ідеальну шкіряну спідницю з розрізом посередині можна зустріти у колекції Courreges: бренд пропонує носити її з базовим топом та гостроносими балетками. Не менш практичну версію представили Prada та Bottega Veneta.

Prada

Bottega Veneta

Micharl Kors Collection

Крім спідниць до колін, дизайнери пропонують вибирати у новому сезоні стримані максі з пікантними розрізами. Зокрема Jacquemus зробили ставку на металізований срібний денім, Versace показали чорну спідницю з високим розрізом до стегна, Lanvin експериментували з діловим гардеробом, а Blumarine зізналися у любові трендовій спідниці з накладними кишенями.

Versace

Jacquemus

Lanvin

Blumarine

Vogue.ua зібрав 10 спідниць із розрізами, які вам точно сподобаються.

Популярне на VOGUE