Одяг та аксесуари з хутром — несподіваний тренд сезону осінь-зима 2024/2025

Хутро повертає собі колишню популярність, причому не тільки на пальтах і куртках. У цьому сезоні дизайнери шиють топи та спідниці з красивого штучного хутра й оброблюють ним взуття і сумки. Це не тільки найефектніший, але й найпрактичніший тренд сезону осінь-зима 2024/2025.

Дизайнери представляють пальта з приємного на дотик штучного хутра практично щоосені — пропонують фасони оверсайз, екстравагантні вирізи, що грають головну роль, і силуети, які облягають фігуру. Однак цього сезону бренди виводять пристрасть до цієї цікавої та дуже практичної тканини на абсолютно новий рівень. Вони не тільки пропонують ще більшу різноманітність шуб і курток у різних кольорах і обробках, але й використовують штучне хутро для створення елегантного одягу та вишуканих аксесуарів.

Michael Kors Collection

Khaite

Miu Miu

Короткі і довгі, коричневі і чорні — різноманіття шуб і курток зі штучного хутра цього сезону має задовольнити навіть найвимогливіших модниць. Поціновувачки класичного стилю, ймовірно, виберуть об'ємні пальта від Michael Kors Collection, прихильниці міської елегантності можуть спокуситися курткою-жакетом, запропонованою Khaite, бордового відтінку, головному кольорі осені, а любительки стилю Кейт Мосс початку 2000-х виберуть хутряну модель від Miu Miu, яку, як зробила колись модель, бренд поєднав із джинсами з заниженою посадкою та балетками.

Saint Laurent

Ferragamo

Alaia

Однак велика кількість верхнього одягу з хутра — це лише прелюдія до тренду, який у сезоні осінь-зима 2024/2025 пошириться і на інші предмети одягу. Цієї осені дизайнери експериментують зі штучним хутром з надзвичайною креативністю, сміливістю та чуйністю. Вони шукають натхнення в ретромоді, виділяють окремі мотиви в образах колись найбільших ікон стилю та перекладають їх на сучасну мову одягу. Вони роблять цей матеріал театрально перебільшеним і водночас надзвичайно функціональним і практичним.

Magda Butrym, Prada

В осінній колекції Alaїa використовують хутро з фактурою "ягняти" і оброблюють рукава і подоли приголомшливих суконь з леопардовим принтом. Міучча Прада та Раф Сімонс додають хутряну обробку до простих коктейльних суконь-олівців, надихаючись класичним палантином. Ентоні Ваккарелло та Максиміліан Девіс розглядають штучне хутро як модне доповнення, яке змінює класичний стиль, а Магда Бутрим використовує його, щоб переосмислити силуети 1980-х років.

За матеріалами Vogue.pl.

Популярне на VOGUE