Наймодніші туфлі на низьких підборах

Елегантні туфлі на маленьких акуратних підборах, які ще називають kitten heels, — найуніверсальніше весняне взуття. Щороку дизайнери пропонують нові варіанти цих зручних та жіночних черевичків, але цього сезону весна-літо 2023 їх з'явилося особливо багато в колекціях. Ми бачили однотонні лаконічні шкіряні туфлі, моделі, прикрашені блискучим декором, або варіанти з квітковими аплікаціями. Що ж, мабуть, відповідь на запитання, яке взуття купити цієї весни, очевидна — туфлі на маленьких підборах.

Coperni

Незважаючи на те що в колекціях дизайнерів є чимало туфель у стилі Мері Джейн, варіантів на масивних платформах, моделей із фігурними підборами та мінімалістичних човників на високих каблуках, ми радимо звернути увагу на туфлі з відкритою п'ятою на низьких підборах. Саме таке взуття ви з легкістю зможете носити протягом усього дня, не замислюючись про те, що ваші ноги втомилися. Крім того, туфлі на низьких підборах виручать у будь-якій ситуації, адже їх можна поєднувати як із джинсами та сорочками, так і з романтичними сукнями, діловими брючними костюмами і короткими спідницями й топами. Придивіться до туфель Courrèges, прикрашених масивною блискавкою, лаконічних чорних Altuzarra з плетеним носком або напівпрозорих кольорових моделей Huishan Zhang для ефектних весняних образів.

Altuzarra

Nensi Dojaka

Huishan Zhang

Цього сезону багато брендів вирішили відійти від мінімалізму і зробити ставку на святковий декор. Щоб прикрасити свій весняний гардероб, вибирайте ошатні туфлі, які стануть "родзинкою" вашого образу. У колекції Area ви знайдете атласні туфлі на низьких підборах із декором у вигляді блискучого банта, у Carolina Herrera — модель із барвистими флористичними орнаментами, а в Armani Prive — із великою квіткою. Додати дещицю гламуру у свій повсякденний стиль пропонують Nensi Dojaka за допомогою туфель, обтягнутих шкіряною сіткою зі стразами. Тим часом Viktor & Rolf зробили ставку на туфлі в стилі Попелюшки, прикрашені дрібним мерехтливим камінням.

Victoria/Tomas

Viktor & Rolf

Area

Armani Prive

Carolina Herrera

Vogue.ua зібрав наймодніші туфлі з маленькими підборами, які вам точно сподобаються.

GUCCI
JIMMY CHOO
VALENTINO GARAVANI
SIMKHAI
ROGER VIVIER
COURRÈGES
TOM FORD
PRADA
AMINA MUADDI
MACH & MACH

Популярне на VOGUE