Наймодніші шкіряні сукні сезону осінь-зима 2024/2025

Шкіряні сукні, які є константою в найхолоднішу пору року, неминуче асоціюються з чуттєвістю. Колекції сезону осінь-зима 2024/2025 довели, що вони більше не є ексклюзивними для офіційних подій: з часом їхнє використання розвинулося до повсякденної рутини, що є кращим варіантом для таких знаменитостей, як Кайлі Дженнер і Дуа Ліпа. Довгі, з відкритими плечима чи сукні-сорочки — Vogue.ua зібрав найкрасивіші шкіряні сукні сезону осінь-зима 2024/2025.

Червона шкіряна мідісукня на одне плече

Ludovic de Saint Sernin

Носити шкіряну обтислу сукню — мистецтво, яке поки що опанували не всі модниці. Розкрити цю чуттєву грань, яка не боїться експериментувати з ризикованим, можливо за допомогою правильно підібраного плаття. Гранж-пропозиція від Ludovic de Saint Sernin у яскраво-червоному кольорі на одне плече є чудовою відправною точкою. Для більшого рівня витонченості додайте прозорі панчохи та туфлі з гострим мисом.

Чорна шкіряна сукня

Bottega Veneta

FFORME

Навмисно чи ні, але чорних суконь ніколи не бракує в осінньо-зимових колекціях. Вони є нагадуванням про елегантність, а крім того, також відсилають до класичної витонченості. Bottega Veneta представили модель середньої довжини з ефектним драпіруванням, доповнену туфлями на підборах. Зі свого боку, бренд FFORME схилявся до простоти, представивши довгу сукню обтислого крою.

Коричнева шкіряна мінісукня

Cecilie Bahnsen

Сукня-сорочка від Cecilie Bahnsen нагадує, що моделі на блискавці та з корсетом продовжують бути в тренді. Гібрид сукні без бретелей і жакета з 2010-х повертається, але цього разу в більш сучасному варіанті. Це ода стилю молоді, яка виросла з такими серіалами, як "Пліткарка", і тепер поєднує цю елегантну сукню зі спортивними кросівками, які, на перший погляд, можна уявити під час гірської екскурсії.

Кольорова шкіряна сукня

Bally

Ermano Scervino

І коротка сукня з відкритими плечима бордового кольору від італійського бренду Ermanno Scervino, і модель міді без рукавів у пастельно-жовтому кольорі від Bally мають одну рису — розкіш, втілена в кольоровій шкірі. Якщо ви шукаєте щось більш ризиковане та піднесене, сміливо скористайтеся перевагами вузьких чобіт на платформі, покликаних підвищити рівень чуттєвості та таємничості. З іншого боку, чорні туфлі-оксфорди ідеально пасуватимуть для зручного та скромного образу, який випромінює мінімалістичну витонченість.

Шкіряна сукня-сорочка

Дуа Ліпа

Як і очікувалося, ми не могли включити лише оновлену сукню-сорочку, і тепер настала черга класичної моделі з коміром та застібкою спереду. Поєднуйте її із бордовим взуттям на підборах, як це зробила Дуа Ліпа, для додаткового ефекту.

Облягаюча шкіряна мінісукня

Гейлі Бібер

Як і пропозиції, представлені під час Тижнів моди сезону осінь-зима 2024/2025, ця шкіряна мінісукня від бренду KHY, яку носила Гейлі Бібер, є чудовим прикладом впливу стилю 1990-х на сучасність. У поєднанні з водолазкою і чорними колготками, ця сукня оживає в панорамі сучасної елегантності, адаптуючись до різних сценаріїв: від зустрічі з друзями до вечірнього побачення, де хочеться привернути увагу.

За матеріалами Vogue.mx

Популярне на VOGUE