Найкращі сукні з відкритими плечима в колекціях весна-літо 2022

Сукні з відкритими плечима вміло поєднують у собі жіночність та сексуальність. Від трикотажних моделей, що повторюють вигини тіла, і сміливих та зухвалих варіантів з латексу до ніжних та романтичних з рюшами, воланами й ледь помітним блиском – vogue.ua зібрав найгарніші сукні з відкритими плечима в колекціях весна-літо 2022.

imageAnna October
Chloe

Створити надійний капсульний гардероб на це літо допоможуть сукні базових відтінків. Шукати таку модель варто в колекції українського бренду Anna October. Чорна сукня з тонкими шлейками, незвичним декольте та довгими рукавами легко поєднується з туфлями на підборах kitten heel і шовковою хусткою – наймоднішим аксесуаром поточного сезону. Водночас яскраві кольори тримають першість у тенденціях цього літа. Жовтий, як у Chloe, блакитний, як у Rokh, червоний від Balmain та зелений від Valentino – сміливість цих відтінків віддячує тим, що з ними просто скласти total look, не марнуючи часу на тривале підбирання аксесуарів, або, навпаки, зробити вибір у бік стилістичного прийому color blocking.

Balmain
Rokh

Zimmermann же зробили ставку на модель, що ідеально пасуватиме для особливої нагоди. Довжина міді, рюші, ледь помітний шимер і, звісно, відкрита лінія плечей – складники ідеальної вечірньої сукні. Римувати таку варто з оксамитовим взуттям, чокером та моносережкою.

Valentino
Zimmermann

Популярне на VOGUE