Made in Ukraine: наймодніші спідниці цього сезону

Спідниця — одна з найнеобхідніших речей в осінньому гардеробі, адже з нею можна скласти десятки стильних і різних осінніх образів. Ви можете носити її як з кросівками і бомберами, так і зелегантними балетками і жакетами, як з грубими черевиками і байкерськими куртками, так і з високими чоботами і тренчами. У новому сезоні осінь-зима 2022/2023 українські бренди пропонують вибирати спідниці плісе, асиметричні варіанти, стримані максімоделі, строгі офісні спідниці-олівці, спортивні варіанти чи ошатні спідниці з лелітками чи бахромою.

Gudu

Памʼятаєте, на початку нульових років був популярний тренд на поєднання спідниці і штанів? Так от цього сезону цей тренд знову повернувся! У новій колекції GUDU запропонували плісовану спідницю до колін комбінувати з джинсами. Якщо ви прагнете чогось небанального, то цей прийом точно треба спробувати. У будь-якому випадку, носити цю спідницю можна і без деніму, наприклад, з білою сорочкою і грубими черевиками. Ще декілька цікавих версій спідниць ми бачили в колекціях українських брендів: LITKOVSKA показали асиметричну модель з елементами деконструкції, KSENIASCHNAIDERмініспідницю, яка складається з різних краваток, а Atoll — червону шкіряну модель з бахромою.

Litkovska

Kseniaschnaider

L'eskizzo

Спідниці-олівці, які десятиліттями вважалися головним елементом офісного дрескоду, тепер плавно зʼявляються у нашому повсякденному гардеробі в ролі модної складової образу. Знайти альтернативу стриманим спідницям-олівцям Saint Laurent можна і на українському ринку. Так, у колекції L'eskizzo є варіант до колін з розрізом, який видається дуже привабливим. Якщо ви шукаєте ошатну версію спідниці, то пропонуємо придивитися до варіанту з колекції Nué, прикрашеному сотнями сяйливих леліток. До того ж носити цю спідницю модна не тільки з туфлями і топами, а ще й комбінувати із затишними джемперами і балетками, що є однією з головних тенденцій цього сезону.

Nué

Atoll

Lola Bra

Karpova

Популярне на VOGUE