Гід по наймодніших джинсах сезону осінь-зима 2020/2021

TREND
8 листопада 2020

У сезоні осінь-зима 2020/2021 дизайнери підготували безліч цікавих моделей, серед яких чільну позицію займають широкі джинси; варіанти, що складаються з кількох відтінків деніму; класичні прямі, декоровані всілякими візерунками й укорочені моделі з підгорнутим нижнім краєм. Vogue.ua зібрав наймодніші осінні джинси в колекціях брендів.

imageChristian Dior
Широкі

У новому сезоні осінь-зима 2020/2021 уся увага буде прикута до широких джинсів розслабленого крою. Тренд, який з'явився ще рік тому в колекціях брендів, стрімко набрав обертів. Chloe додали джинсам-кльош екстра-обсягу в стегнах, Christian Dior показали варіанти вільного крою, ніби вимиті після прання, а Halpern представили сині елегантні пари, які підходять для корпоративного дрес-коду.

Chloe
Christian Dior
Halpern
Печворк

Якщо ви не впевнені у виборі відтінку джинсів, то нинішньої осені це вирішиться. Дизайнери пропонують вибирати джинси, що складаються з кількох різнокольорових шматочків тканини — від блідо-блакитного до темно-синього деніму. Так, Tom Ford зробили ставку на широкі пари з необробленими краями, що складаються з хаотично розкиданих шматочків деніму по всій поверхні джинсів. Versace, навпаки, запропонували елегантні і строгі моделі з чіткими вертикальними смугами. Не залишилися осторонь і українські бренди — KSENIASCHAIDER показали свої фірмові джинси-кльош, виконані за технікою "печворк".

Tom Ford
Versace
KSENIASCHAIDER
Прямі

Дівчатам, які не звикли до сміливих експериментів, варто придивитися до прямих джинсів, які восени також актуальні. Прямі джинси, які обожнювала носити Сінді Кроуфорд в 1990-х роках, можна знайти в колекції Khaite — бренд представив чорні пари з передніми накладними кишенями. У Y / Project з'явилися сучасніші варіанти з помітним переднім швом, а у Isabel Marant — класичні сірі моделі, які можна буде заправити в чоботи-козаки або ботфорти цієї осені.

Khaite
Y/Project
Isabel Marant
З підгорнутими краями

На модну арену знову повертаються укорочені джинси з підгорнутими краями. В осінньо-зимових колекціях дизайнерів можна знайти пари на будь-який смак і колір — від класичного прочитання до сміливих сучасних рішень. Так, Balmain зізналися в коханні до прямих синіх джинсів з контрастними підгорнутими краями — Олів'є Рустам пропонує комбінувати такі пари зі светрами маскулинного крою і ботильйонами з квадратним мисом. Водночас Hellesy зробили ставку на блакитний денім, прикрашений вставками мальовничих зображень птахів, а R13 показали брутальні моделі зі шкіряними підгорнутими краями.

Balmain
Hellesy
R13
Прінти

Шанувальниці незвичних моделей джинсів можуть радіти. У сезоні осінь-зима 2020/2021 буде в тренді денім, прикрашений різноманітними візерунками і фантазійним розписом. Giambattista Valli зробили реверанс у бік логоманії і засипали джинси-кльош назвою свого бренду, MSGM прикрасили сині пари монохромними картинами, а Priscavera зобразили на джинсах величезних риб, що нагадують цікаву помаранчеву рибку з мультфільму "У пошуках Немо".

Giambattista Valli
MSGM

Популярне на VOGUE