Декоровані джинси – надійний спосіб виділятися цього сезону

Під час Тижнів моди герої вуличної моди вразили нас образами з декорованими джинсами. В Парижі були джинси з кришталевою бахромою, в Мілані – з лелітками, у Лондоні модниці обрали джинси у стилі печворк, а в Нью-Йорку – поліровані золотом. І ось сьогодні можна заявити про нову еру джинсів, якими ми милуємося у матеріалі.

Edward Berthelot/Getty Images

Edward Berthelot/Getty Images

Jeremy Moeller/Getty Images

У колекціях сезону осінь-зима 2024/2025 денім представлений у найкреативніших варіаціях. В Undercover, наприклад, джинси перетворили на різдвяні ялинки, прикрасивши бокові шви класичних джинсів золотистою мішурою. А на подіумах сезону весна-літо 2025 більше брендів експериментували із кольором та блиском: Coperni запропонували джинси з лелітками, Gucci презентували двоколірний денім, а Chanel випустили широкі джинси, прикрашені дорогоцінним камінням.

Christian Vierig/Getty Images

Christian Vierig/Getty Images

Якщо вас турбує, що декоровані джинси складно стилізувати, забудьте про цю тривогу. Цього сезону стритстайл модниці показали нам вдосталь ідей для стилізації екстравагантного тренду. Зрештою, перевага таких джинсів в тому, що вони роблять яскравішими найбазовіші образи. Наприклад, одна з модниць поєднала джинси з принтом з довгою сорочкою. Інша додала до джинсів з бантами чорний кроп-топ та жакет в тон.

Edward Berthelot/Getty Images

Christian Vierig/Getty Images

Christian Vierig/Getty Images

Тренд декорувати свої джинси також дуже пасує моді на вінтаж. Зокрема, щоб зробити нові джинси зі старих, можна використати техніку печворк, об'єднавши різні шматки деніму, або ж вишити на штанах малюнок.

За матеріалами vogue.es

Популярне на VOGUE