Джинси "підкови" – головний силует 2024 року

Сорочки поло, як на показі Stella McCartney сезону осінь-зима 2023/2024, сільський стиль із шостого сезону серіалу "Корона", естетика old money – модна індустрія переживає свій "кінний" момент. І навіть джинсовий відділ не застрахований від верхової їзди: джинси-"підкови" прийшли в моду, щоб посісти своє місце на олімпі.

Занадто мішкуваті, щоб бути прямими, але більш скульптурні, ніж типові широкі джинси: "підкови" характеризуються незвичайним силуетом, який вигинається на стегнах і звужується на щиколотках, – це їхня відмінна риса. Одним із брендів, хто показав свою любов до такого крою, – Alaïa. І ​​саме до них звернулася Розі Гантігтон-Вайлі під час стилізації своїх джинсів з простою чорною водолазкою та черевиками на високих підборах.

Alaїа

Подобається нам це чи ні, але джинси у формі підкови залишаться у 2024 році. Найкращий екземпляр – довгі, які торкаються верху взуття, як у Гантінгтон-Вайтліі. Рекомендуємо також віддавати перевагу середній посадці. Що стосується взуття, то такі джинси добре комбінуються з підборами, чи то слінгбеки, чи то гостроносі чоботи.

Vogue.ua зібрав 5 пар джинсів, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

Alaїа

Citizens of Humanity

Frame

The Attico

Victoria Beckham

За матеріалами vogue.co.uk.

Популярне на VOGUE