5 способів опанувати карго-тренд цієї весни

Утилітарний стиль цілком закріпив свої позиції в переліку найголовніших трендів сезону весна-літо 2023. Штани-карго з кількома кишенями, безперечно, перемагають, коли справа доходить до присяги у вірності естетиці Y2K. Ми бачили, як вони лідирують у сфері моди протягом досить тривалого часу, але завдяки новим колекціям вони зараз у зеніті.

Chanel

Великі характерні кишені були застосовані й до іншого одягу. У Chanel культовий твід був прикрашений цими практичними елементами, а спідниця міді з кишенями від Miu Miu вже змінила культові мікроміні бренду. Міучча Прада також представила пояси з кишенями, завдяки чому відпочинок на свіжому повітрі знову стає надзвичайно привабливим, а перламутрово-білі штани Coperni підтверджують, що їм не бракує практичності.

Vogue.ua зібрав ключові елементи карго-тренду та способи їх стилізації, які варто опанувати вже цієї весни.

Комбінезон

Stella McCartney

Такі комбінезони – одне з найпрактичніших надбань сезону, що репрезентує утилітарний стиль у всій його красі. Поєднуйте їх із улюбленими чоботами, зручними черевиками чи грайте ва-банк та обирайте до пари елегантні босоніжки. Протисонцеві окуляри в ностальгічній оправі допоможуть завершити образ.

Пояс

Miu Miu

Схоже, для того, щоб мати під рукою все найнеобхідніше, більше не потрібні сумки. Пояс із великими кишенями варто римувати зі сукнями, створеними в утилітарному стилі, та масивними лоферами чи брогами.

Штани-карго

Coperni

Звісно, неможливо оминути і штани-карго, які стали беззаперечним переможцем сезону. Їхня функціональність робить їх найжаданішим предметом, а кількість способів їхньої стилізації наближається до нескінченості. Надихнутися на створення розслабленого образу допоможе весняно-літня колекція Coperni.

Пальто

Loewe

Освіжити весняний гардероб під силу незвичному верхньому одягу. Стилізувати парки, пальта та куртки з великими кишенями радимо з трендовими балетками та сміливими мінісукнями.

Спідниця

Miu Miu

Особливо ефектними стануть шкіряні спідниці з примітними кишенями. Для більшого комфорту замініть кроптоп на затишний джемпер чи улюблений трикотаж.

За матеріалами vogue.co.uk.

Популярне на VOGUE