До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші штани-карго сезону весна-літо 2023

У переліку головних трендів сезону весна-літо 2023 беззаперечним переможцем стали штани-карго. Із впізнаваним силуетом і повсякденним стилем квінтесенція гірського одягу завойовує популярність на вулицях і подіумах уже протягом кількох років. Від Diesel і Blumarine до класичних Stella McCartney і Versace: vogue.ua зібрав наймодніші штани-карго, які варто додати до свого гардеробу вже зараз.

Coperni
Coperni

Реклама

На модному показі Coperni, одному з найбільш обговорюваних завдяки Беллі Гадід і її сукні, виготовленій безпосередньо за допомогою аерозолю, ми змогли побачити одну з найкласичніших версій цього одягу – верблюжого кольору та мішкуватого крою. Один із найбільш використовуваних варіантів, що якнайкраще відповідає оригінальній функціональності цих штанів. Занижена посадка в поєднанні з жилеткою в тонку смужку роблять наряд придатним як для дня, так і для ночі.

Versace
Versace

Готичний тренд, безсумнівно, супроводжує Versace, і їхня весняно-літня колекція цьому підтвердження. Цьогорічна пропозиція штанів-карго відрізнялася використаними матеріалами. Атласна тканина чи денім – це дві альтернативи, які в поєднанні з фіолетовим і чорним створюють дуже актуальну атмосферу. Як і у випадку з Coperni, низька талія є найкращим другом одягу, який переносить нас до естетики Y2K.

Stella McCartney
Stella McCartney

Stella McCartney представили версію штанів із кишенями розміру максі з більш легкої тканини. У поєднанні з босоніжками з металевими аплікаціями та великою сумкою з ланцюжками, ще одним із трендів цього сезону, стиль є повним визначенням комфорту з оригінальним відтінком.

Balmain
Balmain

Олів’є Рустен, креативний директор бренду Balmain, майстерно продемонстрував вбрання з принтом епохи Відродження. Штани-карго поєднали з корсетом з тим самим візерунком, що імітував кишені жакета. Стиль, який грає на контрасті формального та неофіційного одягу.

Givenchy
Givenchy

Білу літню версію варто шукати у Givenchy. Таку альтернативу бренд поєднує з блузою з рюшами на шиї, а також зі шкіряною курткою. Приклад використання одягу, який носять альпіністи, дотримуючись естетики Gorpcore.

Diesel
Diesel

Diesel показали одну з найбільш авангардних версій штанів-карго. Імітуючи спідницю зі шлейфом, модель була представлена ​​у бежевому кольорі з великою кількістю кишень у поєднанні з топом, зав’язаним на поясі, що прилягає до талії. Стиль, який переносить нас до виходів Крістіни Агілери 2000-х років.

Blumarine
Blumarine

Утім, Blumarine також належать до групи брендів із естетикою Y2K та вразили модну індустрію своїми розкльошеними штанами-карго з примітними деталями. Чорні, сині та світло-коричневі моделі бренд поєднав з одягом того ж відтінку, щоб створити модний монохромний образ.

Текст: Irene Marsal

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.