12 класичних бежевих пальт, які ніколи не вийдуть з моди

TREND
8 листопада 2021

Вибрати модне пальто, яке зігріє вас в осінній період і водночас матиме стильний вигляд не один сезон — завдання не з простих. Щоб не помилитися й придбати модель, яка не вийде з моди, робіть ставку на класичне пальто в кольорі camel. Серед численних фасонів і відтінків, які представлені в колекціях брендів, саме цим моделям надано окремої уваги. З року в рік бренди переосмислюють класичне бежеве пальто й представляють нове бачення на цей знаковий елемент гардероба. Ви можете сміливо носити двобортну строгу модель чоловічого крою, елегантне пальто із заходом довжини максі або армійський бушлат.

imageStreetstyle

Бежеве пальто — класика осіннього гардероба. Носіть його в монохромних затишних ансамблях, поєднуючи кашемір, трикотаж і шкіру, як робить streetstyle-зірка Леоні Ганне, грайте на контрасті з темними відтінками або вдягайте в парі з грубими черевиками, жокейськими чоботами, туфлями й кросівками.

Streetstyle
Streetstyle
Streetstyle

Vogue.ua зібрав для вас добірку позачасових бежевих пальт — від двобортних варіантів Victoria Beckham і Joseph до довгих моделей з поясом Cos або Nanushka.

Популярне на VOGUE