Streetstyle: гід наймоднішими спідницями сезону весна-літо 2024

Навесні спідниці знову стануть невід’ємною частиною гардероба найелегантніших жінок, і вже скоро їх можна буде побачити в барвистих кольорах та тваринних принтах. Цьогоріч спідниця стане найбажанішим предметом, що має всі можливості вдосконалити класичні речі та вбрання. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими спідницями, які обожнюють знаменитості та streetstyle-зірки.

Джинсові спідниці

Цієї весни джинси поступаються місцем денімовим спідницям. Під впливом естетики 1990денім знайде своє місце на спідницях, щоб підкреслити весняні вбрання. Модниці роблять ставку на гру пропорцій, обираючи ансамблі з джинсових спідниць, чобіт на високих підборах і об’ємного верху, як-от бомбер або шкіряна куртка.

Спідниці в білизняному стилі

Спідниця з атласу повернеться, щоб надати нового вигляду весняним образам. Поєднуйте її зі світлим топом або блейзером для елегантного та невимушеного образу. Окрім цього, привабливими залишаються і моделі чорного кольору.

Спідниця поверх штанів

Це сміливе модне поєднання й надалі буде присутнє в образах модниць. Софія Роу зробила ставку на світле вбрання зі спідниці та штанів в тон у поєднанні з білим мереживним топом і кардиганом.

Шкіряні спідниці

Цієї весни головуватимуть шкіряні спідниці —як короткі, так і довгі. Гейлі Бібер вибрала мініверсію в коричневих тонах, яку вона поєднала з замшевою курткою та білим топом. З аксесуарів модель обрала сумку та туфлі на підборах, не забувши про намисто зі своїми ініціалами.

Спідниця-олівець

Тренд на офісний одяг вийшов на новий рівень — і елегантні спідниці є його неодмінною частиною. Спідницю-олівець, яка є ідеальною альтернативою класичним штанам, можна носити з лоферами або туфлями на підборах. На вулицях Лондона Ешлі Робертс була помічена в прямій смугастій спідниці, укороченому жакеті в тон, темних туфлях і з маленькою чорною сумкою.

Червоні спідниці

Червоний колір увірвався в наш гардероб цієї зими — й залишиться там і прийдешньої весни. Цей яскравий тренд покращить будь-який образ, особливо якщо ви наважитеся поєднати таку спідницю з іншими барвистими кольорами, як-от синій або жовтий.

Спідниці з тваринним принтом

Леопард, корова чи пітон — тваринний принт цього сезону можна буде носити з усім. Такий візерунок визначить весняний гардероб і додасть стилю класичним образам. Емілі Сіндлєв зробила ставку на монохромний зелений зі спідницею з принтом пітона. Інфлюенсерка також додала чорний капелюх і зелену сумку MiuMiu, щоб завершити вбрання.

Довгі білі спідниці

Пішли в минуле темні кольори, і цієї весни білий знову буде в моді. Елегантні та зручні, довгі білі спідниці будуть здебільшого поєднуватися із сорочкою або легким светром.

За матеріалами vogue.fr.

Популярне на VOGUE