Для корту та на щодень: 8 брендів, в які вдягаються тенісистки (і ви теж можете)

Те, як завірусився цього літа тренд на тенісну естетику, свідчить лише про одне: варто не проґавити можливість й поповнити свій гардероб позачасовими речами у тенісній стилістиці. Адже теніски, кепки, спідниці в складку та шорти ніколи не будуть зайвими. Ось бренди, в яких завжди можна знайти щось, щоб модно вшанувати цей величний вид спорту.

Lacoste

Найкращі тенісисти світу обирають Lacoste та є амбасадорами бренду. Крім того що в речах бренду зручно грати в теніс, вони ще й мають винятковий стиль та оптимальні для щоденного носіння.

Lacoste

Lacoste

Ralph Lauren

Якщо казати про позачасовість, то в спортивній колекції Ralph Lauren Wimbledon є костюм благородного синього відтінку, який не залишить байдужими.

Ralph Lauren

Ralph Lauren

adidas Originals

Спортивний бренд пропонує екологічно безпечний костюм, в якому можна і на корт, і на прогулянку містом. Тенісна сукня має знімні шортики, з якими не страшні сильний вітер та потік повітря від вентилятора.

adidas

adidas

Gucci

Бренд класу люкс не може залишатися осторонь тренду на теніс. Мінімалістична класична майка та жовта спідниця з віскози стануть гарним дуетом.

Gucci

Gucci

Casablanca

Тільки подивіться на ці ретросилуети. Речі цього бренду є прикладом того, що тенісна естетика в пошані далеко за межами корту.

Casablanca

Casablanca

Alo Yoga

Сучаснішу інтерпретацію тенісного стилю пропонують в Alo Yoga. Сукня з блискавкою в зоні декольте та спортивний топ, який можна вдягати для будь-якої фізичної активності, є прикладами багатофункціональних речей бренду.

Alo Yoga

Alo Yoga

Varley

Щоб дотриматися тенісної естетики, але не бути схожими на всіх, достатньо обрати костюм з топу та коротких спортивних шортів насиченого зеленого кольору.

Varley

Varley

The Upside

Стильні сукні бренду з еластичною гумкою на талії та з тканини, яка швидко поглинає піт, мають стати найбажанішою річчю в гардеробі, граєте ви в теніс чи ні.

The Upside

The Upside

За матеріалами vogue.co.uk

Популярне на VOGUE