У Києві відбулася перша гастровечеря в чотири руки

У межах KAMA Gastro Tour 8 липня в Києві відбулася перша гастровечеря в чотири руки, присвячена сучасній європейській і паназійській кухням.

imageШеф-кухар Аік Вейшторт

8 липня в KAMA Restaurant відбулася гастровечеря, під час якої гостей вечора дивували кулінарною майстерністю і цікавими смаковими поєднаннями відразу два шеф-кухарі: Аік Вейшторт, шеф-кухар KAMA Restaurant, і Хідекі Накамура, privé шеф-кухар у Монако, шеф-кухар паризького ресторану La Table du 53 і сушеф ресторану Passage 53 в Парижі, відзначеного двома зірками Мішлен.

Шеф-кухар Хідекі Накамура
Для приготування страв обидва шефи використовували й поєднували цікаві техніки. Наприклад, готували на вогні, дивували тонкими деталями й застосовували традиційні французькі техніки.
Лобстер із соусом з фенхелю й кав’яром
Шефи приготували для гостей вечері такі страви, як лобстер із соусом з фенхелю й кав’яром, устриця з копченим вершковим кремом і желе з огірка, гедзе з яловичиною з соусом хойсін і шоколадом, каре ягняти із зеленим гострим соусом, лопатка ягняти конфі на вугіллі під соусом з мушель, підкопчена яловичина з соусом із саке й морозиво з чорного кунжуту.Підкопчена яловичина з соусом із саке й морозивом із чорного кунжуту

Популярне на VOGUE