5 секретів ідеального песто

Класичний рецепт соусу песто – невловимий: в різних регіонах Італії складники і їхня кількість значно різняться. Але песто майже неможливо зіпсувати, тому всі рецепти є хорошими. І в жарті про те, що з песто можна з'їсти що завгодно, є частинка правди. Надзвичайно апетитний, простий і швидкий у приготуванні, соус все ж має кілька секретів, які перетворюють його в амброзію.

imageПесто @alicja_stap
Як приготувати песто?

Інгредієнти:
250 г листя базиліку
300 мл оливкової олії extra virgin
2 ст. л. обсмаженого кедрового горіха
2 ст. л. тертого пармезану
2 зубчики часнику
дрібка солі

Приготування:

  1. Збийте в чаші блендера спершу горіхи та часник. Потім додайте базилік. Тоді, не зупиняючи блендер, влийте тонкою цівкою оливкову олію.
  2. Перекладіть суміш у зручну посудину і додайте сир та сіль. Перемішайте.
Приготування соусу песто @simplyquinoa
Секрети ідеального песто
Базилік @domi.cz2701
Як використовувати соус?

Читайте также:

Как выглядит самая дорогая еда в мире

Как приготовить модный коктейль Апероль Шприц

Первый в мире авокадо-бар открыт в Нью-Йорке

Популярне на VOGUE