Класика в дії: культовий образ Керрі Бредшоу у виконанні Емілі Ратаковскі

У другому сезоні, в 15-й серії серіалу "Секс і місто", Керрі Бредшоу з'явилася в одному з її найвідоміших образів. Після розриву з Воном Вайселом — письменником із вишуканими манерами, але надмірним его, роль якого виконав Джастін Теру, — Керрі вирушила на прогулянку Мангеттеном. Її стрункі ноги були окреслені обтислою сукнею-майкою, доповненою босоніжками з тонкими ремінцями на підборах, протисонцевими окулярами-авіаторами та сумкою.

Сара Джессіка Паркер в серіалі "Секс і місто"

Цей образ був простим за стандартами серіалу "Секс і місто", але сцена, в якій Бредшоу стукає у вікна ресторану в центрі міста, де, можливо, Саманта, Міранда та Шарлотта насолоджуються рідкісним моментом спокою, стала однією з найвідоміших. Ці кадри швидко завоювали популярність в інстаграмі та виявилися натхненням для багатьох акаунтів із модними образами з 1990-х. Однак походження цього культового образу залишається загадкою. Журналістка Ніколая Ріпс якось намагалася розкрити цю таємницю й навіть відвідала комплекс Seward Park, де розташований ARTFashion Gallery — концептуальний магазин відомої костюмерки Патрісії Філд, яка створювала костюми для серіалу. Але, на жаль, ні сама Філд, ні її асистентка Моллі Роджерс, яка працює над костюмами для продовження серіалу "І просто так...", не змогли пригадати походження цього образу. Записи не збереглися, а підхід команди Філд до вибору одягу був спонтанним.

Емілі Ратаковскі відвідала показ фільму "Кліпни двічі"

Та нічого страшного. Емілі Ратаковскі нещодавно з'явилася на публіці у схожому образі, відвідуючи показ фільму "Кліпни двічі". Вона вдягла сіру мінісукню, яка ідеально підкреслювала її стегна, доповнила образ босоніжками на підборах, кольє та мініатюрною сумочкою на плечі. У своєму тіктоку вона підписала відео, на якому вона йде вулицею в цій сукні, словами: famously not demure, famously not mindful, реагуючи на незнайомця, який крикнув їй: "Вдягни сорочку!" Ця реакція викликала б у Керрі Бредшоу бажання написати цілу колонку про те, наскільки об'єктивістський був цей коментар.

Популярне на VOGUE