Що потрібно знати про нову дівчину Тімоті Шаламе

NAME
24 червня 2020

У міру того як Голлівуд поступово виходить з ізоляції разом з великою частиною решти світу, папараці знову відновлюють своє стеження за відомими постатями й дарують світу приводи для обговорень. Один з них — новий роман Тімоті Шаламе.

imageТімоті Шаламе на вечірці Netflix після прем’єри фільму "Король", 2019

Здається, тільки вчора ми дізналися про те, що Тімоті Шаламе розлучився з Лілі-Роуз Депп, з якою зустрічався впродовж року. Але пройшло вже кілька місяців і молодого актора помітили в компанії нової дівчини. У мережі з’явилися фото Шаламе з актрисою Ейсою Гонсалес, зроблені в мексиканському місті Кабо-Сан-Лукас. На знімках їх закарбували в мить поцілунку, Шаламе грав, схоже, серенаду на гітарі й гладив Ейсу по волоссю — загалом класичне перше побачення. Ні Шаламе, ні Ейса поки офіційно не підтвердили статус своїх стосунків, тому цілком можливо, що це — платонічні жести уваги.

Ейса Гонсалес — мексиканська актриса й співачка. Вона стала популярною завдяки своїй дебютній ролі Лоли Валенте в мексиканській музичній теленовелі "Лола: Давним-давно". Вона також зіграла головну роль у шоу "Мрій зі мною" телеканалу Nickelodeon. Через кілька років Гонсалес зіграла в американському серіалі страхіть "Від заходу до світанку", що допомогло акторці заявити про себе вже на міжнародній кіносцені. Гонсалес також відома своїми ролями в бойовиках "Малюк на драйві" (2017), "Аліта: Бойовий ангел" (2019) і стрічці "Форсаж: Гоббс та Шоу".

Ейса Гонсалес під час Vanity Fair Oscar Party, 2020

Крім акторського портфоліо, у послужному списку Гонсалес також є модельний і музичний досвід. Ейса не раз ставала обличчям різних брендів. У 2008 році її обрали амбасадоркою косметичного бренду Avon у Мексиці, через рік вона з’явилася в рекламних роликах бренду з догляду за шкірою Asepxia. А 2015 року стала представницею бренду Neutrogena.

Після успіху шоу "Лола: Давним-давно" Гонсалес підписала угоду з EMI Televisa на запис власного альбому як сольної виконавиці наприкінці 2008 року. Реліз дебютного Contracorriente відбувся через рік. А вже у 2010 Ейса представила другий альбом під назвою Te Acordarás de Mí.

Ейса Гонсалес у фільмі "Малюк на драйві" 2017

Особисте життя співачки й актриси було не менш насиченим, ніж професійне. Гонсалес приписують стосунки з Джошем Дюамелем, Ліамом Гемсвортом, Малумою, Келвіном Гаррісом і Кріштіану Роналду. Що стосується підтвердження її стосунків з Тімоті Шаламе, то доведеться терпляче чекати на їхній спільний вихід на червону доріжку або хоча б пост в Instagram.

Популярне на VOGUE