California Dreamin': 3 літні аромати Dior

У розпал літнього сезону в Будинку Dior надихаються Каліфорнією – регіоном, що тісно пов’язаний з його історією. За декілька місяців після першого шоу в 1947 році саме сюди приїхав Крістіан Діор, і Каліфорнія його зачарувала. Вона продовжує зачаровувати й сьогодні. Круїзну колекцію тут нещодавно показала Марія Грація К’юрі, а одразу три аромати Dior увібрали в себе атмосферу каліфорнійського літа.

image

Так, парфумер Будинку Dior Франсуа Демаші нещодавно презентував сучасну версію легендарного аромату Miss Dior. Його Miss Dior Blooming Bouquet – це композиція, яка викликає миттєві асоціації з літнім букетом. Оригінальний аромат 1947 року доповнений акордом півонії, ефірною олією дамаської троянди, а також свіжими, іскристими нотами сицилійського мандарину. Тепло й прохолоду поєднує в собі аромат Poison Girl Eau de Toilette. За словами Демаші, він створений для тих, хто хоче, аби їхнє літо пройшло під знаком зваблення. Візитна картка аромату – дует морозних апельсинів та квіткових нот.

Літній аромат для чоловіків Dior Homme Cologne нагадує про свіжість чистої бавовняної сорочки. Цей аромат на основі класичного акорду кельнської води вабить поєднанням бергамоту з Калабрії, квітів грейпфруту та білого мускусу.

Читайте також:

Запрещенный прием: процедуры и средства, которых надо избегать летом

Молодой, зеленый: история моды на зеленые ароматы

Популярне на VOGUE